Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10k felett kell forgatni, akkor majd húz, ahogy kell
egyébként elöl csökk, és/vagy hátul növelni.
Csak laza túratempónál (120) is berregni fog nagyon
bocs, mennek kell. dolgom van
6? oszt az mennyikilóméterperóra? 2 kila?
Sztem erős az így is.
Így is elég 1-2 mp-enként elváltani,
Én rendszeresen használom úgy h 1-2-4-6
többet fog kelleni váltani, nagyobb lesz kicsivel a fogyasztás, és nagyobb fordulaton leszel kénytelen indulni is ha jól gondolom.
ellenben veri magát kerékre ha húzod neki, és úgy megy majd beszarsz
a végsebességet még sosem néztem és nem is érdekel de a fogaskerék variáláson gondolkodom.nekem nem kell 200 feletti sebesség inkább erősebb legyen és ugorjon.
úgy, hogy 1 főtengely fordulatra a mostaninál nagyobb kerék elmozdulás jusson. hátra nagyobb lánckerék előre kissebb kell. kisebb végseb, nagyobb gyorsulás és kapaszkodás
srácok ha azt akarom hogy jobban húzzon a gép és emelje az elejét akkor hogy kell variálni a fogaskerekekkel?
elvileg szólnod sem kéne,hogy javítsák át a vizsgán!hogyha 96 utáni katalizátoros akkor át kell írnia!ha még idén viszed vizsgára,díjmentes a forgalmi csere!
akkor már ketten vagyunk!
Na ezt nem tudom.
ha te mondod! és az mit takar?
piros
Szevasztok!

nagyon ráértek látom hogy a matricákról tárgyaltok.én spec azt sem tudom milyen van rajta!
Forgalmit nem cserélték?
Én külön felrakattam. Vittem az ocsmányirodába a rendszámot, és kész.
On Board Diagnostic.
Nem tom,de olvastam a kezelésiben valami ilyesmit.
Mi az az OBD rendszer?
4: EURO-II minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű - benzinüzemű vagy EURO-II minősítésű dízelüzemű gépjármű;
6: EURO-III minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, benzinüzemű gépjármű;
7: EURO-III minősítésű dízelüzemű gépjármű;
8: EURO-III minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva;
"Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8."