Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán egy kicsit finomabban kéne bánni azzal az autóval.
Ez egy törékeny kis csajos korza nem pedig egy UAZ, nem szabad csak úgy terminátor módjára feltépni az ajtaját, valamint úgy ablakot törölni hogy egy jégtömb van a szélvédőn.
Injektoros a Rönó?
Annak idején felhívtam őket.
Az van hogy E2 szabvány 1996-tól volt, tehát ami előtte lett gyártva az nem lehet E2 ezért piros jár és kész.
Az meg kit érdekel hogy mit teljesít a jármű a valóságban? (eccerű ez)
Pl az is fasza hogy berakatod sok pénzért a gázt a Samarádba mert fasza állapotban van, ezzel egyből az E-qrvakörnyezetbarát kategóriába tartoznál de mivel továbbra is képes a hulladékod benzinnel menni, ezért marad a fekete címke és ugyanúgy téged tart a hivatal különc köcsögnek, aki sznobériából ilyen rákkeltő hulladékkal jár.(és persze ki is tiltanak ahonnan csak lehet és nemsokára fizecc is)
Emlékszem kb 97 körül vezették be a Németeknél hogy a szab.kat. nélküli autókra igen durva gj.adót szabtak ki mert környezetszennyezőek. Lehetett is szinte ingyen polír állapotú I-II-es Golfot és társait kapni mert a Német hülye lett volna egy rakás pénzt költeni rá, egyszerűen vett korszerűbbet és kész.
Nálunk is valami ilyesmi forr az üstben a minisztériumban.
Jó reggelt!
szasztok este ki akarok szállni, eltörik a kilincs...na mondom fasza de jó. Reggel beülök a kocsiba, lekaparom a jeget amíg melegszik, megmozgatom az ablaktörlőt is kicsit stb. Elindulok, hát mondom törlök egyet, erre nem letörik az ablaktörlő... faszom. Jövőhéten elviszem a kocsit az összes zár megjavítására, a csomagtartó is érdekesen nyílik.

Fakk...de legalább elindul
ja, és jó reggelt !
Ábrus! Írtam egy mailt az NKH-nak a stroryddal. Természetesen full adatok nélkül a saját nevembe. Bassza a csőröm a dolog, így igencsak kíváncsi leszek a válaszra. (ha egyáltalán méltatnak rá)
Na most megyek öltözni, mert 8-tól grafika órám van
átbasztak. ha teljesíti meg kell adják. úgyis tél van, ráérsz.
küldesz a rönyó magyarszkinak egy levelet, hogy legnagyobb tisztelettel.... ilyen alváz és motorszámom van, kérem igazolni szíveskedjenek, hogy a MZ/X közlekedési minisztériumi (de lehet valami eu-s van rá) rendelet alapján EURO hómeni? a verda. Megírják, ezt bemutatod a műszakikor, meg pl. egy ilyet is bemutatsz, hogy ne rázanak le. És szerintem kaphatod a kíket. (egyébként 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet)
Mindjá elalszom
hogy rühellem azokat
nyemtom hirtelen, lehet
csak sportosan
na léptem szunyálni.jó éjt mindenkinek!
hát ezt én is szoktam tapasztalni reggelente.mindig akkor jön egy régi astra mikor én a melóba és kibaszottul füstöl.azon gondolkodom hogy szopassam meg mert szerintem élvezi hogy megelőz és odabassza nekem a kormot én meg a bukó alatt majdnem megdöglök.
aha így már értem.
Még nincs.
Az hogyha eszükbe jut akkor a kék meg a zöld mehet, a többivel meg kitiltanak a g.cibe a városból. (az nem számít hogy némelyik chippelt TDI mögött nem lehet látni a füsttől de kék címke van rajta tehát környezetbarát-mehet)
Szmogriadó esetén melyik közlekedhet, meg valami adózásbeli különbség is van (vagy csak lesz?)
de most ez min változtat hogy milyen színű rajta a matrica?
Nekem is EURO-2-es lenne a Rönó mert szabályozott katalizátoros de nem adják meg rá a kéket mert 96 előtti és előtte hivatalosan ez a szabvány nem létezett.(hogy dögölnének meg )
Érdemes lenne kidobni a picsába a katalizátort mert hivatalosan úgysem felel meg az E-2-nek, az meg nekik tökmindegy hogy megmérve meg teljesíti, így is piros matricát kapott. (f.szom se vesz bele ha megdöglik)
szóval akkor nem ajánljátok.mondjuk nincs bajom így sem a gyorsulással meg az erővel csak gondoltam mi lenne ha...