Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem A Corsa, hanem B Corsa.
Pont másfél hétig volt náluk. Nem vettem szart!
na igen, sok dologtól függ. Egy Clio volt asszem aminél ki kellett emelni a blokkot a kuplungozáshoz
bemész az unixhoz, és mondod mi kell. aszondod, hogy 20%-al olcsóbban kell és nem kell névre szóló számla. A mókus kiállítja egy szerződött partner nevére a számlát és megkaptad a kedvezményt. Megkapod annyiért mint a szervíz. minden szart így veszek. csémnek a kettes golfra az indexbúra 320 Ft volt
mi a szart vettél te? azt hittem jó kocsit vettél!
na iegen, meg belekerült a 8500 Ft-os prémium olaj, és, nem egy nagyon jó minőségű, de fele annyi értékűt raktak bele. Hááát. mlasnak igaza lesz. Túl kerek a számla.
azért az a 76000 munkadíj kemény! hány hétig csinálták?
Ugyanezt linkeltem. . . .
itt a fűtőmotor
le kell alkudni, meg kell venni, be kell szerelni. A régit el kell küldeni Gyulának, hogy vágja rendbe, és el kell tenni a szekrénybe. Ha gebasz van mehet bele a felújított vissza.
Guten Nacht!
Hááát, sok.... motorolajból 8500 Ft-nyi az már az FZR-hez is sok (A Fabia-hoz VW 500.00 -nak megfelelő 10W40-et 4400 -ért veszek 5 litert, most rendeltem meg az olajshopból.) Az az ellenállat nekem is bassza a csőröm(itt egy 3800 Ft-ért), mint Gyulának, persze én is konyítok naggyából a villanyho, nameg a vateráho is.Valamikor tanították nekem...(a villanyt)
Egyébként meg ezt most ráköltötted, innentől már ráérsz az 1-2 hibának utánaolvasni fórumon, meg kérdezni, meg bontott alkatrészre alkudni stb.
nem is mondtál róla rosszat. remélem, hogy sokáig ki fog szolgállni, jóban - rosszban
Nagyon jó kis autó nem is akartam semmi rosszat mondani róla,nekem is az van.De szerencsére elég egyszerű is.
én imádom megköszönöm a segítséget
Jó is az! A fűtésmotort meg lehet meg tudjuk csinálni, majd tavasszal megnézzük...
Én pontosan tudom, hogy ez csak egy corsa, nem baj az, ha kimondjuk az igazat. Viszont nekem ez A corsa. nagy fordulatot hoz az életembe, és imádom!

"a szerelő megtartja a kedvezményét . (érthető ) " ezt én nem igazán akarom megérteni .
A vezérlésért 15-20 ezret? Ez "csak" egy Corsa(bocs Poti),nem mlas bmw-je.Ha tényleg úgy számolják az árat,hogy nehéznek hangzik...hűűűű vezérlés... és nem óradíjba számolják az baj.De lehet,hogy tényleg így van. Én elég ritkán viszek járművet szerelőhöz.
Beszéltem PUPUval telón, üdvözöl mindenkit jövő héten eldől mi lesz vele, maradhat vagy megy haza.
azt szeressem
Megyek level 71-re. Később benézek.
Szerintem a legjobb barátodnak egy opel bontóst kéne választani .
Csak a vezérlésért elkérnek 15 , 20 ezret . Anyagra a szerelő megtartja a kedvezményét . (érthető ) Szerintem nem sok , én csak a vezérlés miatt viszem szervizbe .
McDonalds?