bemész az unixhoz, és mondod mi kell. aszondod, hogy 20%-al olcsóbban kell és nem kell névre szóló számla. A mókus kiállítja egy szerződött partner nevére a számlát és megkaptad a kedvezményt. Megkapod annyiért mint a szervíz. minden szart így veszek. csémnek a kettes golfra az indexbúra 320 Ft volt
na iegen, meg belekerült a 8500 Ft-os prémium olaj, és, nem egy nagyon jó minőségű, de fele annyi értékűt raktak bele. Hááát. mlasnak igaza lesz. Túl kerek a számla.
itt a fűtőmotor
le kell alkudni, meg kell venni, be kell szerelni. A régit el kell küldeni Gyulának, hogy vágja rendbe, és el kell tenni a szekrénybe. Ha gebasz van mehet bele a felújított vissza.
Hááát, sok.... motorolajból 8500 Ft-nyi az már az FZR-hez is sok (A Fabia-hoz VW 500.00 -nak megfelelő 10W40-et 4400 -ért veszek 5 litert, most rendeltem meg az olajshopból.) Az az ellenállat nekem is bassza a csőröm(itt egy 3800 Ft-ért), mint Gyulának, persze én is konyítok naggyából a villanyho, nameg a vateráho is.Valamikor tanították nekem...(a villanyt)
Egyébként meg ezt most ráköltötted, innentől már ráérsz az 1-2 hibának utánaolvasni fórumon, meg kérdezni, meg bontott alkatrészre alkudni stb.
"a szerelő megtartja a kedvezményét . (érthető ) " ezt én nem igazán akarom megérteni .
A vezérlésért 15-20 ezret? Ez "csak" egy Corsa(bocs Poti),nem mlas bmw-je.Ha tényleg úgy számolják az árat,hogy nehéznek hangzik...hűűűű vezérlés... és nem óradíjba számolják az baj.De lehet,hogy tényleg így van. Én elég ritkán viszek járművet szerelőhöz.
Csak a vezérlésért elkérnek 15 , 20 ezret . Anyagra a szerelő megtartja a kedvezményét . (érthető ) Szerintem nem sok , én csak a vezérlés miatt viszem szervizbe .
le kell alkudni, meg kell venni, be kell szerelni. A régit el kell küldeni Gyulának, hogy vágja rendbe, és el kell tenni a szekrénybe.
Egyébként meg ezt most ráköltötted, innentől már ráérsz az 1-2 hibának utánaolvasni fórumon, meg kérdezni, meg bontott alkatrészre alkudni stb.
"a szerelő megtartja a kedvezményét . (érthető ) " ezt én nem igazán akarom megérteni
A vezérlésért 15-20 ezret? Ez "csak" egy Corsa(bocs Poti),nem mlas bmw-je.Ha tényleg úgy számolják az árat,hogy nehéznek hangzik...hűűűű vezérlés... és nem óradíjba számolják az baj.De lehet,hogy tényleg így van.