Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehezen tanul Mint a viccben: Hát vadász szerintem te szopni jársz ide
Az autóval ok, de a szervízzel, sőr az átbaszóssal már lehetne rutinja
Az enyém pl 2800-as fordulatnál vált át, nincs megkötve motorhőmérséklet. Gázszag lesz majd, nincs olyan gázos autó aminek ne lenne. Legalábbis még olyannal nem találkoztam
ÖÖÖÖööööööööööööö Nos,
ja.
akkor összesen lesz két karunk és két omegánk.
Viszont kelleni fog egy ilyen:
Főleg ha van a csuklón egy arany Rolex...
Amúgy nem hiszem hogy Poti rossz autót vett, csak még rutintalan.... De az majd kialakul később.
akkor Thomasét felajánljuk csövivel együtt aztán majd mi megosztozunk!
Na ha már agutóknál tartunk. Ma 200 fölé ment a km a gázbeszerelés után. eddig ++++ nagyon !
Az eddigi gyengélkedő benzin injektorok után gázzal repül az autó. alig teszek meg reggel 500 m-t (és még kinn áll a kocsi, mert nincs befejezve a garázs, majd vasárnap) és már hallom kattan a relé a gáztartálynál, és 5 mp elteltével elől is nyit a szelep, onnantól gázzal megy az autó. gázszag egy szemernyit sincs, erőtlenséget hála a gázos computernek és a szekvenciális rendszernek nincs, úgyhogy.
most engem akartok basztatni?!
Én bárki fél karját elfogadom az Omegáért
én meg még a tied!
úúúúúú ezt csúnyán benéztem! bocsika!
Én is odaadnám érte a tiédet.
én odaadnám érte a fél karodat !
balfasz ! milyen 76000 ?
azért az Omega az Omega.én oda adnám érte a Vectrám.
jó kocsi az opel én is szeretem de azt hittem hogy nincs vele gond.de amit itt felsoroltál az nem kevés.
de a Tiéd egy Hajó !
Jó kis kocsid van! Nekem is ráment alaphangon 67 ezer! 17 ezer volt a kötelező szűrők olaj (6,5 liter)+ Szelepfedél tömítés,vákumszivattyú gumigyűrű,stab szilentek,trapéz szilentek,külső-belső kormánygömbfejek cseréje+futómű állítás.
Gondoltam, hogy valaki el fogja lőni ezt a poént... na mentem melóba. Páááá
Szép Jó estét !