Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 liter Castrol Magnatec 10w-40 nálunk 5350ft/4 liter.Ennyiért kapom.
hódmezővásárhely
Annyiba kerül, mint a Mobil1
Ezeöccá/liter árér válogathacc a jók között is.
Szétszedte a motort és megmérte? Ha nem akkor honnan tudja? Szelepszár szimering nem lehet?
Ez a buzipesti hozzáállás mindig tetszett ami nem az M0-án belül van, az messze
Miközben 1-1.5 órát metróznak-villamosoznak Pesten, én azalatt röhögve felérek innen
Legalább meglátogathacc Szegeden, meghílak 1 KVra.
nem csöpög
Hát sztem is kicsit sok az olajfogyasztás. Nem csöpög sehol?
teljesíti a gyári elvárást és ócsó
140 e km van benne. kopott az olajlehúzó gyűrű a szerelő szerint.
úgy fest. beszéltünk miával, a színével ugyan nincs megbékélve, de aszondja, ha nekem ez tetszik.. mondtam neki, hogy lenne ami jobban tetszene, de az inkább a milla felé járna úgyh inkább ez tetszik. Csak kurvamessze le kell menni szeged mellé kétszer is
Hány km van a vedában? Mert ha kevés, akkor nem kéne ennyi olajat ennie... max. 0.5-1dl/1000km.
A TD motornál az 1l/1000km se sok, főleg a VW-nél

Mijafax ez a parnalub? ne vegyé ilyen mocskokat, mert a motorgenerálnál fizeted meg az árkülönbséget vagy esetleg próbáld 15W-50-el.
végül lesz Banditád? (adok érte egy 600-as FZR-t )
vegyél fiatot
talán kaliforniában van az, hogy a gépeknek teljesíteni kell a gyári kibocsátási adatokat
Írjál be neki egy intőt és egy egyest.
feltöltöttem a fabia ablakmosó tartályát színig téli szélvédőmosóval, most meg reggel nem spriccelt. vannak ilyen érdekes dolgok. Anno a Samarán nekem is a kezembe maradt az ablaktörlő. Tőbe letört. na majd ma meglesem az ablakmosót.
A fabia 6e km alatt megevett valamivel több mint 1 liter olajat. normális? szintetikus 10W40 500.00 vw szabványnak megfelelő Parnalube márkájú olaj.
Elmentem potyára be az egyetemere GECI TANÁR BASZOTT ELJÖNNI
hiába gázos, nem lesz zöld, mert nem tiszta gáz üzemű.
Egyébként az egészben az az egy dolog dühít hogy nem megmérjük és ez MOST ezt vagy azt teljesíti, tehát ez ilyen besorolásnak felel meg, hanem a nagykönyvbe ez meg ez van leírva, ezért ez ilyen és kész.
Hiába mérnének akár E3-nak megfelelő értéket (F-16i.e blokkos R-19 1,8) az akkor sem lehet még E2 sem, mert 95-ös évjárat. Pont!
Nem, az 1,4-esek központisak, viszont az 1,7-es/1,8-as hengerenkénti de amelyik 96 előtti annak ugye a Magyar jogszabályok szerint tökmindegy még ha ionhajtóműves akkor sem lehet E2.
Az a legfaszább az egészben hogy az enyém a régi blokkos (OHV) de 1,4i központi bef. lambdaszondával és katalizátorral.
Jött utána az Energy blokkos 1,4i (OHC) de tök ugyanezzel a bef. rendszerrel amit 97 elejéig gyártottak, ezért az ugyanilyen blokkos R-19 96-tól 97-ig már kék címkés mert E2-es, a 96 előttiek meg nem azok. (logikus nem? )
És a leszebb: még rajta volt a Német E2-es címke a szélvédő sarkán mikor megvettem 2003-ban (akkor jött be az országba, nem volt még Magyar rendszáma sem csak a seggén a D betű) és ez akkor volt, amikor a MAGYAR JOGSZABÁLYOK SZERINT 2002-TŐL MÁR CSAK EURO 2 BESOROLÁSÚTÓL lehetett itthon autót forgalomba helyezni.
Tehát ez akkor a Németeknél megfelelt E2-nek és be is lehetett ide hozni de itt ma már ez nem E2. (jó mi?)
Motoronkénti
Hengerenkénti?
Persze.