Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

anya nem enged...
Hondán is piros van tegnap egész nap úgy közlekedtem a városban...Egyébként alig láttam 1-2 autót amin piros vagy fekete matrica lett volna, szerintem nem nagyon foglalkoznak vele... viszont a Margit hídon ment előttem egy BKV-s Ikarus fekete matricával füstölt mint állat...Rájuk ez nem vonatkozik?
az már késő
lejmold el tesód verdáját csajhozmenéshez
amennyit múltkor mondtam...
hát akko azé... gondolom a motor valahonnan a 80as évek elejéről jött bele, úgyhogy nincs min csodálkozni Tényleg, mennyiben van eddig a kocsiprojekt?
tudja a tököm, 94'-es a kocsi.
gondolom egymillióéves féle motor van benne
korszerűtlen, kevésbé környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2.

mindjárt szétbasz az ideg
nem dolgozni kéne mennem, oda bemennék, 3 km...Timinek van szülinapja és így az egész meglepetés el van baszva...nem tudom mi a geciért piros amúgy az a szar matrica rajta, mert még csak nem is füstöl egy icipicit se!
tesó, 12 éves a brava, és nicns ilyen parám. Vásárláskor lehetett volna ez is szempont, hogy ne legyen ilyenkor pislogás Tényleg mennyibe kerül taxival a melóbamenet?
hogyan okosítsam ki a rendszert? nekem ma autóba KELL! ülnöm. még mindig tart ez a kurva szmogriadó. idióta faszok, ülnek a székükbe és papolnak a vadiúj audijukkal. a büdös kurva életbe, hogy állandóan én szívom meg a faszt
a fiattal is lehet(ne) menni
jobb reggelt,akkora kod van alig latni valamit.
Neeeeeem, dehogyis. Amint látod írtam is, hogy 36-os busszal közlekedek
Tegnap megvolt az első gáztankolás. 192 Ft/l
Tehát Te jogsi nélkül furikázol? Tudtommal csak cserénél engedik az a4-es papperral a közlekedést ideiglenesen... újnál nem.
Nagyon elvesztél mostanában.
Mehettél volna motorral. (én is azzal mentem)
"ha a gépjárműve a fentiekben foglalt feltételeknek megfelel":

"az 1996. január 1. napját követően az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes államban újként forgalomba helyezett katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, Otto-motoros gépkocsit"
De azért köszi.
szasztok!

Nem mehettem a kicsivel bazdmeg mert piros a matrica hajamat tépem ezektől a hülyéktől. Bezzeg a szemetet okádó 36-os busz az nem gond...

holnap megyek a jogsimért
aha mit kell még tudni róluk? gond, baj, probléma, hiányzik, törött, görbül, lötyög... ilyesmi van? vagy ez a vidéki orvos járt vele a falu végére a patikába a szívgyógyszeréért? esetleg még kép? Ezekkel már nem kő terhelni a fórumot. tolhatod mailba is. Erősen foglalkoztat a dolog, bár most olyan 50-60 pénz híja van.
150/db
ja, kínai, de mostanában már egész sok helyen kapni hozzájuk lomokat.
árelképzelés?