Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sim csere majd meg jovok
vasarnap hasznalom iden a motort utoljara es hozom ide be a melegre. Volt kint ma fonok. Kerdezem penz felol mert mindjart vege a honapnak. Elore kaptam mindig a fizut meg. Most majd utolag fogjak es azt monda idobe vannak,nincs vege a honapnak meg. Es adott 10 rugo eloleget vicc. Na mindegy mar idegeskedni se tudok mar rajta.
mar csak a hatszelet kell megvarnod es meg tankolni sem kell a robeszba. Ha meg szembeszel fuj akkor egyhelybe kaparsz majd.
Milyen szép lett volna a felni csík ha nem esik le reggelre !
irigykednel ha latnad az oreg mozdonyba meg van ero. 5giga es egy kicsi lesz elvileg de atnezem mert szerintem van ami 2x lenne benne.
link
Hideg ellen vettem egy tolólapot.
Előre is köszi Pupi ! Hon videó nem kell amit a csajaiddal csináltatok magatokról !
én is jól beöltöztem semmim nem fázott csak a kezem
Én jó beöltöztem...
A lila az jó, nem? Jobb, mint ha elzöldült vóna
gogléba: "hatósági jelzés meghamisítása"
A szálló por miatt is a járművek felelnek, és így csökken a forgalom, és pont azokkal csökken, amik egyébként is szennyezőek (valszeg pöstön a CO-ra is ráfér a csökkenés )
Én azt várom, mikor fogják baxtatni a koromszűrős dízeleket, mert a ződek arra is azt mondják, hűdekáros, mert az orr nem szűri meg az apró szemcséket, oszt ihajcsuhaj.

Szóval Poti mennyen busszal qrni akkor ihat mellé egy felest is
fúúú basszátok meg lilára fagytak az ujjvégeim és még vissza kell mennem mogyira
Annak nem is kell tekinteni, csak az a baj hogy a szálló por koncentráció miatt adtak ki riasztást, az meg nehogy már ezektől legyen! Ha magas lenne a CO/CO2 érték akkor még azt mondom hogy rendben,de így?
(totálkáron is lehülyézték azt aki kitalálta)
Én is agyalok a matricán
Elhiszem, ha valakit személyesen érint, xar ügy, de az ilyen 15+ éves verdákat ne tekintsük már környezetbarátnak
Sok a szmog büdipesten, nyilvánvalóan korlátozni kék a forgalmat, de kivel kéne kezdeni? Persze, hogy az öreg elavultakkal, ez így logikus és reális.
Hogy emiatt megen a csórók xívnak, ezen mér kell meglepődni? ez is mindig így volt.
ha majd már nem tudnak ott a büdösben levegőt venni, jöhet a páros-páratlan, az 1/3-ot azonnal kilő, de az ellen is hőbörögni fognak.
Az nem közérdek, hogy ne legyen szmog?
Nem, mert ez "közérdek".
Jó, akkor szólunk elnökünknek hogy itt egyesek még jól akarnak járni.
Egy szart.
Ugyanaz a faszság mint nekem:96 előtti tehát lérésre sem sorolható át E2-be, hiába lenne az. (egyébként ha pesti lennék biztos hogy gyártanék magamnak ilyen kék címkét a nehezebb napokra)
Vegyél neki csokit, virágot... Aztán amikor nem néz oda, tipli...