Ne keverd a kocka korzával.
Potié magától értetődően lambdaszondás-katalizátoros. 94-esben ne legyen már karburátoros.(nekem a rönó 90-es létére lambdaszondás)
Én meg megkérdeztem az NKH-nál, 96-előttire NEM adják ki a kék címkét, hiába viszek akármilyen papírt. (max.piros lehet)
Egyébként nekem tökmindegy mert évente max. 1szer járok pesten.
szerintem a Te kocsid nem kaphat kéket, nem szabályzott keverék képzésű. nincs lampdaszonda, sőt lehet még karbis is.
Egyébként ott van a cikkben.
1. kikéred az opeltől hogy milyen EU normának felel meg (neked nem fognak rá sz.tem EURO II-t adni)
2. az igazolással mész a KF-hez, és beiratkozol egy szemlére.
3. a szemle papírjával és a hátós rendszámmal tokmányiiroda
4 kipenget 6 pénz az új forgalmiért + még valamennyi zséé-t a matricáért
happyend
neked egy nájlon miapöcshöz legalább 3-4 kW kell, hogy ott 10 fok környéke legyen. egy ilyen kevés lesz. egyébként a kérdésedre válaszolva. nem versenyzik vele....
nem sírni kell, hanem kikérni azt a qva papírt a rohadt ótóról, bemenni vele a KF-hez, leszemléztetni piripénzér, oszt a tokmányirodán kicseréltetni a vinyettát meg a forgalmit
itt is ezt írják. matrica
A szelepfedelet kell levenni, majd a vez.tengely lánckerekének a két csavarját kivenni(be ne essen a blokkba!) ekkor lazul a lánc annyit hogy fel lehet akasztani az újat.(miután el lett nyomva a nittelőszem)
2000W-ot ír, tehát ha 1 órát fűtesz, az kb. 100Ft lesz (áramdíj 50-el számolva, de mindenütt más)
Innen 1ccerűen kiszámolhatod, megéri-e.
Amúgy nem, megy napi 8 órát, az 24 rugó egy hónapban, és egy 3x4m-es szobát se fűt be rendesen.
buzuki striftben is van ilyen korú karbis, nameg nekem volt 96-os karbis kocsim..
neked nem volt
csalódtam
Potié magától értetődően lambdaszondás-katalizátoros. 94-esben ne legyen már karburátoros.(nekem a rönó 90-es létére lambdaszondás)
Én meg megkérdeztem az NKH-nál, 96-előttire NEM adják ki a kék címkét, hiába viszek akármilyen papírt. (max.piros lehet)
Egyébként nekem tökmindegy mert évente max. 1szer járok pesten.
Egyébként ott van a cikkben.
1. kikéred az opeltől hogy milyen EU normának felel meg (neked nem fognak rá sz.tem EURO II-t adni)
2. az igazolással mész a KF-hez, és beiratkozol egy szemlére.
3. a szemle papírjával és a hátós rendszámmal tokmányiiroda
4 kipenget 6 pénz az új forgalmiért + még valamennyi zséé-t a matricáért
happyend
fűts fával
itt is ezt írják. matrica
Innen 1ccerűen kiszámolhatod, megéri-e.
Amúgy nem, megy napi 8 órát, az 24 rugó egy hónapban, és egy 3x4m-es szobát se fűt be rendesen.