Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhiszem ,hogy jó itt is vannak jó helyek de ha az erdőfelé megyek ott aztán igazi jó levegő van Itt nincs szmog
De még jó ,hogy szereted ezt csinyálni ! Szasztok
Sziasztok! A Mecseken tiszta a levegő! Voltam fent kocogtam egy keveset. Imádom ezt a helyet!
ezazzzz, vége a faszszívásnak!
koszonom.
jo reggelt de jot aludtam most keltem fel.
Jó reggelt!
"94-esben ne legyen már karburátoros"
buzuki striftben is van ilyen korú karbis, nameg nekem volt 96-os karbis kocsim..
neked nem volt
csalódtam
Ne keverd a kocka korzával.
Potié magától értetődően lambdaszondás-katalizátoros. 94-esben ne legyen már karburátoros.(nekem a rönó 90-es létére lambdaszondás)
Én meg megkérdeztem az NKH-nál, 96-előttire NEM adják ki a kék címkét, hiába viszek akármilyen papírt. (max.piros lehet)
Egyébként nekem tökmindegy mert évente max. 1szer járok pesten.
akkor nincs ötletem
porol
szerintem a Te kocsid nem kaphat kéket, nem szabályzott keverék képzésű. nincs lampdaszonda, sőt lehet még karbis is.
Egyébként ott van a cikkben.
1. kikéred az opeltől hogy milyen EU normának felel meg (neked nem fognak rá sz.tem EURO II-t adni)
2. az igazolással mész a KF-hez, és beiratkozol egy szemlére.
3. a szemle papírjával és a hátós rendszámmal tokmányiiroda
4 kipenget 6 pénz az új forgalmiért + még valamennyi zséé-t a matricáért
happyend
ezt fejtsd ki pls
háát, ez nem teljesen igaz, de tény, hogy drágább minta a többi.
fűts fával
A gáz meg világítani nem jó
Tudtam én hogy az áram csak világítani jó
jó estét !
neked egy nájlon miapöcshöz legalább 3-4 kW kell, hogy ott 10 fok környéke legyen. egy ilyen kevés lesz. egyébként a kérdésedre válaszolva. nem versenyzik vele....
nem sírni kell, hanem kikérni azt a qva papírt a rohadt ótóról, bemenni vele a KF-hez, leszemléztetni piripénzér, oszt a tokmányirodán kicseréltetni a vinyettát meg a forgalmit
itt is ezt írják. matrica
Nagy a lap ott van mellette az ajtó, és van olyan széles, az meg 90 cm.
A szelepfedelet kell levenni, majd a vez.tengely lánckerekének a két csavarját kivenni(be ne essen a blokkba!) ekkor lazul a lánc annyit hogy fel lehet akasztani az újat.(miután el lett nyomva a nittelőszem)
2000W-ot ír, tehát ha 1 órát fűtesz, az kb. 100Ft lesz (áramdíj 50-el számolva, de mindenütt más)
Innen 1ccerűen kiszámolhatod, megéri-e.
Amúgy nem, megy napi 8 órát, az 24 rugó egy hónapban, és egy 3x4m-es szobát se fűt be rendesen.