Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azért nem sajnálom őket.senki sem kényszerítette hogy menjen be.mindegyik a hírnévre meg az ismeretségre számít h aztán majd meg tudjon belőle élni és ne kelljen dolgozni.szánalmasak.ja és 2 év múlva egyik sem lesz már a köztudatban.
én tudom hogy nincs mikulás!
Na végre megtaláltam! Erre emlékeztek? mekkora zene...

http://youtu.be/O4o8TeqKhgY
en qrva jol szorakozok a sok gyokeren akkorakat rohogok. Az tulzas hogy a mi penzunkon az rtl klubb penzen, es azert megneznem te milyen jol viselned fel evig nem latod a csaladod a nod nem tudod mi van kint. Latod mar nincs is aranyelete egyiknek sem.
de egy kocsog vagy na akkor te nem kapsz mikulasra semmit csak virgacsot.
én nem nézek vv-t.ott primitív gyökerek vannak akik kurva jól élnek a mi pénzünkön.én egy 2ha-területre küldeném ki őket adnék nekik szerszámokat meg vetőmagot stb aztán éljen meg ahogy tud.na az lenne a való világ. vagy adnék nekik egy panel 2 szobásat javi 60 000 fizut aztán éljen meg.
király vagy és?
nekem 2 es a tv-be a vv
én nem csak egyszerre 3 oldal van megnyitva.
na mivan mindenki vv-t nez?
hahaha ne mert meghalok a rohogestol szegeny Andikamat maris ozveggye akarod tenni legalabb vard meg mig elobe egyszer latom.
sok kicsi nagyra megy!
kevesek vagytok mint mackosajtban a brummogas.
hat kulon kulon en az enyemmel te az osszes tobbivel.
megverjük?
Ellenkező irányba dőlésnél egy kiadós bukás szokott lenni. Bal kanyar, balra bedől, kifekszik mellé, jobb és bal lábbal jobbra megrúg hogy szépen sodródjon. Ellenkező irányba még én se döltem soha
Te ?
Najó, terepen inkóbb a motor megy le
Mentem már közepesen gyorsan quaddal, de ezt az ellenkezőiránybadőlést nem látom hirtelen. ha tempót megyek, mindkettőnél befelé lógok
gyere pápa fórumra
talán jobb is
amit eddíg tanultál a motorozásról azt abban a pillanatban felecsd el mikor quadra ülsz
annyi biztos hogy nagyon furcsa
motoron ülsz de mégis ugy megy mint egy autó
én jó gödrös földesuton mentem először quaddal
mentem én minden fel csak egyenesen nem
az a leg furcsább ha kanyarodsz akkor pont a másik irányba akar dőlni
azért meg lehet szokni
de kipróbálnék egy ilyent! mondjuk még sosem mentem qvaddal.
Hát az egy bombardier ds 650 Mélyről húz mint a vízhordólány
tudom kulon kulon.