Vezérlés összerakást távoktatással nem vállalok, mert azt el lehet qrni ha nem vagyok ott. (de ha bedobozolod és elküldöd a gépet/blokkot akkor megcsinálom )
És még valami ami fontos!
Csak akkor tesztelj így ha atom nyugodt és jókedvű vagy, ellenkező esetben kb 10 perc múlva az udvaron fogsz üvölteni hogy Istenem lehet valaki ennyire %&:ߣ$%! és hogy képes egy ilyen egyáltalán egyedül levegőt venni! Ááááááá! Míg Ő a mérőszalaggal a kezében fog értetlenül pislogni rád hogy most mi van.
Köszke.Lehet nem kezdek hozzá hacsak nincs vmi tuti 5leted hogy hogy nem állítódnak el a dolgok.Nyomatékkulcs megoldható.Gondolom még egyszer ennyi mire mire beszerelik legalább. Akkor viszont lehet jobb lenne blokk után nézelődnöm
így ez megmaradna tartaléknak
Robogót nem akarok azzal a nyolcadikból leballagott huligánok járkálnak
Egyszer próbáld meg hogy adj a kezébe (bármelyiknek) egy mérőszalagot és kérdezd meg hogy szerinte mekkora és milyen legyen az új terítő az asztalra a nappaliban. (garantáltan jól fogsz szórakozni, egy kivétel van:műszaki végzettségű nőknél ez nem működik)
Ne keverd a szokásos protokollal, ez be van égetve az epromba nekik gyárilag.
Ezek szerint azt még nem próbáltad hogy kérdezel tőle valamit amiben több választási lehetőség is van.
1:azt neked kell eldöntened (tudok egy üzemképes 250-es robeszt cserébe )
2:kb:egy hét
3:igen
4:lehet/el
5:ezt már mondták mások is mielőtt hozzám került a gépük
6:el mert szét kell szedned a vezérlést/hát ja
Mindig tudják mit akarnak:Ne menj sehova,csak dolgozni,aztán siess haza,ne cigizz,ne igyál 1 kortyot sem,segíts a házimunkában,ne szórd a pénzt olyan felesleges dolgokra mint autó,motor,vagy akármilyen hobbi,a barátaid nem fontosak elég ha csak az utcán rájuk köszönsz messziről,ne járj szórakozni mert felesleges,vadász vagy horgászcsatorna helyett sokkal jobban szeresd a szappanoperát,ne ülj 10 percnél tovább a gép előtt,inkább mondjál kedveseket,az sem baj h ugyanazt mondod mint tegnap, vagy előtte.
Nekem is hozzá kellene kezdeni a gépeshez.Vagy eladni így ahogy van
Ha rendelek hengerfejtömit szelepdeknitömit menyi idő míg megjön?
Menyi pénzecske?
Ja és tuti h jót küldenek? Úgy értem motorszám alapján kell rendelni?
Vajon ki tudom én azt cserélni? El lehet ott baszni valamit?
Abban biztos vagyok h amit szétszedek azt ugyanúgy össze is tudom rakni
Csak attól félek h valami el tud ott forogni,?Vagy mitt tom én
Csak akkor tesztelj így ha atom nyugodt és jókedvű vagy, ellenkező esetben kb 10 perc múlva az udvaron fogsz üvölteni hogy Istenem lehet valaki ennyire %&:ߣ$%! és hogy képes egy ilyen egyáltalán egyedül levegőt venni! Ááááááá! Míg Ő a mérőszalaggal a kezében fog értetlenül pislogni rád hogy most mi van.
így ez megmaradna tartaléknak
Robogót nem akarok azzal a nyolcadikból leballagott huligánok járkálnak
Igyekszem eldöntendő kérdéseket feltenni(igen-nem)
DE van hogy így is kicsúszik az ember egy-egy kanyarban
Ezek szerint azt még nem próbáltad hogy kérdezel tőle valamit amiben több választási lehetőség is van.
2:kb:egy hét
3:igen
4:lehet/el
5:ezt már mondták mások is mielőtt hozzám került a gépük
6:el mert szét kell szedned a vezérlést/hát ja
Ha rendelek hengerfejtömit szelepdeknitömit menyi idő míg megjön?
Menyi pénzecske?
Ja és tuti h jót küldenek? Úgy értem motorszám alapján kell rendelni?
Vajon ki tudom én azt cserélni? El lehet ott baszni valamit?
Abban biztos vagyok h amit szétszedek azt ugyanúgy össze is tudom rakni
Csak attól félek h valami el tud ott forogni,?Vagy mitt tom én