Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vezérlés összerakást távoktatással nem vállalok, mert azt el lehet qrni ha nem vagyok ott. (de ha bedobozolod és elküldöd a gépet/blokkot akkor megcsinálom )
És még valami ami fontos!
Csak akkor tesztelj így ha atom nyugodt és jókedvű vagy, ellenkező esetben kb 10 perc múlva az udvaron fogsz üvölteni hogy Istenem lehet valaki ennyire %&:ߣ$%! és hogy képes egy ilyen egyáltalán egyedül levegőt venni! Ááááááá! Míg Ő a mérőszalaggal a kezében fog értetlenül pislogni rád hogy most mi van.
Köszke.Lehet nem kezdek hozzá hacsak nincs vmi tuti 5leted hogy hogy nem állítódnak el a dolgok.Nyomatékkulcs megoldható.Gondolom még egyszer ennyi mire mire beszerelik legalább. Akkor viszont lehet jobb lenne blokk után nézelődnöm
így ez megmaradna tartaléknak
Robogót nem akarok azzal a nyolcadikból leballagott huligánok járkálnak
a biker wordnek megszunt a pesti boltja es gondolom nem megy a szerver pedig van webshopja azaz a multheten volt.
Egyszer próbáld meg hogy adj a kezébe (bármelyiknek) egy mérőszalagot és kérdezd meg hogy szerinte mekkora és milyen legyen az új terítő az asztalra a nappaliban. (garantáltan jól fogsz szórakozni, egy kivétel van:műszaki végzettségű nőknél ez nem működik)
Abból már lassan kinövök
Igyekszem eldöntendő kérdéseket feltenni(igen-nem)
DE van hogy így is kicsúszik az ember egy-egy kanyarban
Ne keverd a szokásos protokollal, ez be van égetve az epromba nekik gyárilag.
Ezek szerint azt még nem próbáltad hogy kérdezel tőle valamit amiben több választási lehetőség is van.
Ja, kb 15e a kettő
1:azt neked kell eldöntened (tudok egy üzemképes 250-es robeszt cserébe )
2:kb:egy hét
3:igen
4:lehet/el
5:ezt már mondták mások is mielőtt hozzám került a gépük
6:el mert szét kell szedned a vezérlést/hát ja
Mindig tudják mit akarnak:Ne menj sehova,csak dolgozni,aztán siess haza,ne cigizz,ne igyál 1 kortyot sem,segíts a házimunkában,ne szórd a pénzt olyan felesleges dolgokra mint autó,motor,vagy akármilyen hobbi,a barátaid nem fontosak elég ha csak az utcán rájuk köszönsz messziről,ne járj szórakozni mert felesleges,vadász vagy horgászcsatorna helyett sokkal jobban szeresd a szappanoperát,ne ülj 10 percnél tovább a gép előtt,inkább mondjál kedveseket,az sem baj h ugyanazt mondod mint tegnap, vagy előtte.
Vagy a hengerfelycsvarokat nem megfelelő sorrendben, nyomatékkal húzod meg?
Hoppá. Biker World mint olyan nem elérhető.
A mi tévőlegyek.
14 év tapasztalat alapján kijelenthetem: a nők.
Gida, tudod, melyek a világ leghatározatlanabb teremtményei?
Vagy talán mégsem?
Kicsit bizonytalan vagyok
Nekem is hozzá kellene kezdeni a gépeshez.Vagy eladni így ahogy van
Ha rendelek hengerfejtömit szelepdeknitömit menyi idő míg megjön?
Menyi pénzecske?
Ja és tuti h jót küldenek? Úgy értem motorszám alapján kell rendelni?
Vajon ki tudom én azt cserélni? El lehet ott baszni valamit?
Abban biztos vagyok h amit szétszedek azt ugyanúgy össze is tudom rakni
Csak attól félek h valami el tud ott forogni,?Vagy mitt tom én
én kényszerből vagyok motor nélkül lakásba
Ti mi a faszt csináltok itten Olyan jó idő van odakün ,hogy kedvem sincs bent lenni Szasztok!
mert tetszik a formája!
Akkor nem is húzok senkit, milyen átépítéseket néztem mostanában, amiket biztos, h NEM lehet megcsinálni könnyen, olcsón.
Minek? (ha ezt sem használod?)
Az más. Akkor lehet.
hát én vennék egy yzf750-et