Nem, nem az állatkertest.
De semmi rossz nincs benne, csak nem akarok visszakeresni egy csomót. (szentendrei kép amire rajzoltam egy táblát )
Elrontani pedig semmit sem szeretnék, sosem tennék ilyet senkivel.
Közben rájöttem (de itt nem lehet törölni) hogy délelőtt sem kellett volna szólnom egy szót sem.
milyen kepet? Ha szeretsz baratilag es tisztelsz valamennyire nem rontod el az eletem semmilyen keppel. Gondolom az allatkerteset akartad berakni az mehet
Hát én, a Kutya nevezetű barátom és a Kutya tesója. 3-an, 3 quaddal. Ebből kettő van kész. Cserébe a bütykösön a gyertya elment, holnap egy kurva bolt sincs nyitva másikat venni. Ez nem az én napom volt
Szegény, csóró, szerelésben megfáradt fórumlakót és a nagysikerű, méltán híres zongsen gyár, kiváló, csodálatos, mérnöki remekművét agy dobókockához hasonlítani
Pedig ha tudnád mennyi öröm, szerelési és szakmai fejlődésen keresztül jutsz el a motorszerelők nirvanájába
(Amúgy sehogy nem értettem, sok volt a pálinka a vörösboros kólával )
Jó buzizni a kisebbel, de majd közétek csapok. Délután 3 óra óta szerelek kettőt,egy nagynehezen kész a holnapi alázásra. A 2.-ra van a holnap délelőttöm...
De semmi rossz nincs benne, csak nem akarok visszakeresni egy csomót. (szentendrei kép amire rajzoltam egy táblát
Elrontani pedig semmit sem szeretnék, sosem tennék ilyet senkivel.
Közben rájöttem (de itt nem lehet törölni) hogy délelőtt sem kellett volna szólnom egy szót sem.
Pedig ha tudnád mennyi öröm, szerelési és szakmai fejlődésen keresztül jutsz el a motorszerelők nirvanájába
(Amúgy sehogy nem értettem, sok volt a pálinka a vörösboros kólával