Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem ismerjük 1mást hogy ilyet feltételezz Rólam,én nem vásárolok motorokat hogy bontva eladjam,azért vettem 2-őt mert a papírosnak a blokkja kapufa,így mellévettem alkatrésznek 1 másikat is.De anyagiak miatt meg kell válnom olyan részektől,ami esetleg nem kell,ha nem lenne erre szükség már rég beledobtam volna 750-be
Én meg jó haccázas blokkot akarok olcsóért
Jóvan te csak ne beszélj mert te is fillérért vetted a fzr donort
Nem te arulod az elsö telokat is hozzá ? Vagy az más?
pláne
Most sajnos elég nehéz eladni bármit is mert mindenkinél szarul áll a helyzet
Bocs de nem 100 hanem 90 vot
Sajna a pénz dominál inkább,legszívesebben semmit sem adnék el,de most kb olyasmi helyzetbe vagyok mint PUPU volt,hogy nem tudom miből fogom a számlát befizetni és feléleszteni a mocit,mert a 750-es-t még nem vitték el,hát beleugrottam
A véleményed nem mérvadó
Te 100-ért kpl motort veszel.

De ezek az árak még mindig a bontós ár alatt vannak, mert onnét nem jönne ki ennyiből. Szóval ebből a szempontból nem rossz.
Én az exup rugót 10-ért vettem, a himbát meg 5k-ért.
Sajnos mindig vannak olyanok akik álltalában szarér hugyé szerzik azt aranyárban meg eladni szereték. Én is voltam így sajnos.
65kb/mp vel sétál lefelé meglesz a jővő évi találkozo mire leér nekem
Igazából k...ra hasra ütöttem,nem volt időm utána járni mennyi,azért írtam hogy irányár,mert mikor az FZ750-hez kerestem bontóban 50e kértek volna
Egy motornál sajnos semmi sem felesleges .Egy hirtelen dolog és bármire szükség van Váz,villa stb .
Két FZR 1000-et vettem 1papírost és 1 papír nélkülit,és amit úgy gondolok hogy felesleges(meg kell a pénz)azt eladnám
Megnézed kaptál-e levelet.
Nme iszol sört és nem dohányzol és ezzel összevetvel egésséges életet fogol élni
katasztrofa! Elfogyott a sorom kifogyott az ongyujtobol a gaz na most mi a faszt csinalok.
Ha mán itt vagy csak ugy meg emlitem ,hogy én hátsó villát 10 ropiárt vettem hibátlant és egy 2004-es R1 es hátsó gátlot 10 ropiért . Az össz 20 ropi és agátlo nem 20 évesé .
vegre visszater a haverom
A fő darabokat lecseréltem pár hete
Egy AMD965BE procit, meg egy Giga790FXT-UD5 lapot vettem 36-ért. DDR3-as ramot meg régebben vettem mikor olcsó volt, (Hynix 4x2Gb 10k) De most elkezdtem azon gondolkodni, hogy el kéne adnom, mert megy fel az ára. A ramokért már 15k körül kérnek.
Van már új PC-d? Csak azért kérdem, legyen már valami jó téma is, mert ezek itt mostanában csak a fészbukról meg a párkapcsolati anomáliákról picsognak
Na, egy rejtőzködő FZ-s
miért nem rakod össze inkább a gépet?