Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép. Ha csak ennyi van benne akkor a féktárcsának még jónak kellene lennie... Milyen egyébként? Mit tapasztaltál?
szia papi
Jó éjt gyerekek! Honap az utccsó melónap,ez lesz a leghosszabb.
nekem is van egy, nem akarod felújítani?
nem baj Sanyikám ha egyszer 2en eggyütt motorozunk én szívesen megyek mögötted barátom
Áááá nem. Velem jön. Ő önnálóan nem motorozik,legalábbis egyenlőre. Csak "B" jogsija van.
Vagy csak utas?
Naa, akkor a te asszonykád is saját vassal jön majd? Legalább nem leszek egyedül...
Én tényleg így motorozok. És ha még a Vicus is velem jön a talira,márpedig jönni fog akkor még lassaban is megyünk. Ő még nem sokat motorozott,de szeretne,és nem szabad megijeszteni.
Hű de várom már!
K&RJ ilyen dob van U.öcsém 400 asán . Csak szét dobtuk és kivágtuk a belsöt belüle. Azt saját átdolgozásra került sor. Zsotíí Jaszi tudja ,hogy szól . Szerintük kurvajot szol
hát szép szép de olyan mint ami a melegfelvonulásról jött. Színes egyéniség.
a kipufogó a legjobb rajta
Sanyi lemegyek rátoljuk a Bélát meghallod a hangját érzed a plusz ménest soha nem akarod visszaadni
Pupu! Engem nem vonz a száguldozás,és hidd el a motorozást a magam módján is nagyin élvezem! Még ha szötymörgök is.
Ez nekem tök jó így.
Sanyi basszál rá egy sportdobot és hallgasd a muzsikát amikor elszabadúl a ménes
Szia drága Gyulám
Nagyon jó lenne nekem az 500as, bár megmaradna addig, amíg megjön a pénzem...
Sanyi baker 160alatt nincs élet az nyugdíjas szötymörgés csak egyszer küld meg és olyan erekciód lesz hogy ááá hidd el én már tudom.
Hát ezen az úton szinte mind1, hogy 400 vagy 1000
illetve nem is, a 400 gyorsabb
Csak nehogy meglepődj majd! .
Így megy.
Nem kell ilyen gyorsan menni.