csak neki miért fáj mert őt nem hívtuk? Bennünk a jószándék megvolt nem tetszett hát sajnálom. Nekem se tetszik hogy a barátaimmal összevesztem egy hülyeségen de nem viszakozok.
jaszikám akkor fogadtam volna el ha a laci nem lázadt volna az ellen hogy a pistinek meg a mesunak irtuk jöjjenek át fbre dumálni. A laci lebaszta andit miért hívja át máshová miért viszi innen el az embert. Akkor megmagyaráztuk normálisan hogy vannak dolgok amivel nem akarunk itt senkit terhelni. Az sem tettszett,akkor nehogymár mi érezzük magunkat szarul.
majdnem 1hete Andi fel sem nézett ide akkor most mi is van? Hol van itt a telebaszuk a fórumot. Amúgy nekem máshol nincsenek barátaim azért ide írkálok. De ezentúl nem fogok.
Az igazságérzetedről meg annyit, hogy tökömtudja lapátolásokkal nem a MAGÁNÉLETÉT hozza ide. Én sem hozom ide például: gyerekek nőnek, asszonnyal ma , tegnap, sose vitáztunk, ma nem szartam elég nagyot stb......Erre megvannak azok a fórumok ahová rakom.
Nem Thomas kezdte, ha jól emlékszem hanem Mlas. Le is lett oltva rendesen. Thomas ma megnyitotta, hogy flémeltek, amit már Poti is mondott többször. Én meg felvállaltam a saját véleményem, de ez itt baj, úgy látom. Játszható ez úgy is ahogy te nyomod, agresszíven, de ez a vitára nem képes emberek legnagyobb megnyilvánulása, ráadásul úgy, hogy elfelejted kik a barátaid, kiknek vagy még fontos. Minden megjegyzést sértésnek veszel, és saját háborúdat vívod. Számlaszámot meg nem kűűűűdök. Na majd egyszer én is jelentkezek, akik tudják a számom elérnek.
akkora bírkák vagytok amig a Thomas nem szólt addig kuss van. Mindig ő nyitja meg neki van vér a pucájában. Ti meg inkább nem mondtok semmit... Na jó én befejeztem szasztok.
azért van jaszikám mert ha az igazságérzetem mást mondana lenyelném. De amíg más is itt irngat mindenről hogy lapátolt 200m havat befagyott lefolyók meg tökömtudja mikről azok de nem is szólók semmit nehogy valakit megbántsak. Ha megnézed mikor van amikor mi írkálunk este nem egész nap mi fogjuk a fórumot.
Ez azért nem igy van Pupu Itt régen is elcsevegésztünk volt ,hogy gyorsabban volt ,hogy lassabban ment az eszmecsere . Változo volt mindig de lényegébben volt itt tényleg mindenről szó régen is csak miota barátivá nőte ki magát a forum azota kicsit felgyorsult
Na mindegy hagyjuk ez nem lesz az én, de a te napod se. Majd jövök.
Jó a 20W50,vagy legyen 10W40?