Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem te azt írtad a Laci azért nem jár fel... nem szerinted. Ezért kaptam fel a vizet minek a lacinak postás kiderül téged kell basztatni nem a lacit
Ha lesz idomom, akkor nnem.
Hát eddig ez a nap legjobb témája Felvagyok dobodval
Na ez egy szar nap volt látom. Bütyköst mindenkinek.
Most szolok hogy én megyek elöl ha megyünk Szegedre
Olyan soká Addig berozsdál a vas ha nem lesz futam
hozok pajszert a szöget kihúzni de dolgozok köszi a meghívást
Ebben is van igazság és Laci tényleg jelezte régebben apro kis megjegyzéseivel ez tény ! Ezért akkor probáljunk meg változtatni ,hogy iylen hüleség végett senki ne menjen el innen mert csak veszteség ha innen valaki is elmegy . Persze innetöl majd szar lesz egy kicsit mert mindenki elgondolkodik majd ,hogy akkor ezt most be irjam vagy ne . De tény majd az idő változtat ahogy Laci irta . NAGYON JÓ LENNE HA SENKI NEM HÍÁNYOZNA INNEN .
LÁJK ! ! ! ! !
Leszögezném.
-Május 1 Üllés.
MINDENKI, mondom MINDENKI::::::::::::::::::::::::::::::
én csak beírtam szerintem miért nincs mostanság élet itt
Lett élet.
Szép estét. Visszaolvassak?
Ezt most ha akarnám, sértésnek is vehetném, mert ezek szerint őt se, engem meg pláne nem ismersz. Nem így jöttünk össze, de ha bárkinek ez fáj, akkor azt kell mondani.

Én úgy gondolom, hogy senkinek semmi nem kötelező, se regisztrálni, se hozzászólni, se olvasni, se lájkolni.
Kondás miattad van ne röhögj ha nem játszol postást nincs gond
Egyetértek! Öreg vagy !
Nem csoda, hogy összejöttetek Pupuval, mind2en pont ugyanolyan szélsőségesek és pillanatnyi érzelem által vezéreltek vagytok...

Kérdezted, hol a hiba. Sehol. Vannak bizonyos fórum társalgási szintek, és van a fb-szerű chat-szint. Namármost, pl. egy évvel ezelőtt az előbbi volt, most meg általában az utóbbi van. Ne keressünk személyeket, nem az a lényeg, hanem a történés.
Én a magam részéről megpróbáltam tapintatosan jelezni többször, hogy ez itt se nem a VV villa, se nem a tini-fb-chat. Persze semmi jogom kioktatni senkit, mindössze annyit tehetek, ha nem tetszik a stílus, akkor nem olvasom, és kész.
De ez sem megoldás, mert én is kedvelem az itteni embereket, és jót akarok akkor, mikor pl. Pupunak beszólok, hogy ne rinyáljon, mégha ő ezt támadásnak is veszi.
És mivel itt mindenki többx találkozott már a másikkal, és évek óta, ezért nyilvánvaló, hogy előkerülnek személyes dolgok is, meg ki mit csinált, mire vágyik, merre jár... de ezt az agyatlan picsogást, ami néha megy, nem hiszem, hogy erőltetni kéne (gondolok itt olyasmire, mint pl. a fb-n valaki beírja JANUÁRBAN, hogy hideg van, és 20an "lájkolják" - ennek ITT mi értelme?)

Aztán lehet, hogy én gondolom rosszul, biztos öreg vagyok már ehhez, de ez a dolog úgyis eldől magától idővel...
jó éjt néktek is!

Na, léptem, jó éjt.
Pusszantás az asszonykádnak is.

CSÖVI JELENTKEZZ MAJD! szeretnék kérdezni tőled valamit!
aha köszi.most épp téglakályhát nézegetek.
mindig gondolkodom hogy mit lehetne a kecóba rakni csinálni változtatni.
Röviden, tömören. Még nem az igazi, de jobban, köszönöm.
Ti egyben?
engem nem érdekel! hogy vagy?
Majd máshol kitárgyaljuk, mert a végén sok "flémet" kell visszaolvasni...
ok. hogy vagy amúgy? Pupu mondta hogy beteg vagy!
Nekem nincs több kérdésem.
Neked lehet.