Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mért talán neked sikerült
télen sok a rendőr a környéken, hogy ne lopjanak... amekkora mákom van tuti vissza állítják a halálbüntetést, és elítélnek érte.
ha mellőzöm a videókat, és csak böngészek, akkor egész hónapban. csak 1-2 videót szoktam megnézni, a többit beküldöm a melóhelyre mélbe, oszt ott megnézem. Mikor a Java1 vizsgára tanultam le kellett tölteni a JDK-t ami 150 mega volt. lenn volt pár perc alatt.
Ott a hátérben erdő van nem ? Fűrész van ? Ki kell egyett gyorsban durantani azt kész . 3naponta megcsinálod azt csak kijön már a tavasz
cső. hallanátok a hangot kár, hogy szar a mic mert úgy sokkal durvább lenne az élmény
2 gigával kb meddig netezgetsz a hónapban?
én ilyet használok, mert itt az aglomerációban csak méregdrága mikrohullámú van, és ez a mobilnet.
stabil, de hamar leszalad a 2 giga, és utána csúnyán korlátozva van. alapvetően elégedett vagyok. a lényeg, ne mosd ki az usb sticket, mert nem bírja
Leírtam, hogy ez miért van. Egy szóval sem írtam, hogy baj lenne ! Én is itt vagyok majd minden nap, nem? akkormeg?
Szevasztok!
itt már vágni sincs mit.
igen ---
A Corsára? a kicsit most adnád elfele... vagy már a nagyra veszed?
Tényleg beteg !
Nézz utána a kopó motyó árának,van-é utángyrtott,és mennyi az annyi,mert olasz és drága.

Nem lehúzni akarom,de köztudottan drága az alkatrész az Alfához.
Azt nem tudok. Kérdezz az Omiról,és mondom az igét.
Hát igen. Vannak már bajok.
Ennél azért egy kicsit szakmaibbra gondoltam.
Én is így gondolom.
Ebben a korban már ne csodálkozz.
Az is ott van
Má azt hittem másra gondolsz
Mindig van aki megérdemli én is de most nem rólam van szó
Csak elméleti síkon szondázgatom a lehetőségeket. Idén még biztos nem.
Mé Pistám nálad se a postás megy hanem én viszem mert téged szeretlek és nyitófürdést kéne csapatni
Akarsz egyet?