Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főzzél,mossál,takaríts!
nekem is kéne vmi, mert 1 napja itthon és már unom magam.
abból kiöregedtem
mehet a cs
nagy gép nagy net
Imrének is itt a vassa De ilyen hidegben ha tudok meleget csinálni ha nem legszívesebben bebujnák egy barlangba mint a medve azt majd márciusban elöjönni
Ha magának jót akar az ember akkor ilyenkor nem betonozik kültéren ha jó az idő ha nem mert beköszönthet egy ilyen -20 fok és a száradási és a kötési idő nem egy ugyan az. Megcsinálod jóidőben rájön 1 hét mulva egy kemény fagy azt vége tartos dolog már nem lesz belöle. (beton járhato 1-2 nap után de legkevesebb 3 hét a kötési idő.) Fagyálós munka meg cígánymunka Bár egyszer dolgoztam egy nagy Fő vállalkozoval együtt és ő azt mondta azért jó igy mert arra is kell gondolni hogy ha egyszer szét kel bontani.
Itt a szomszédomban épül egy Agóra Pólus Center nevű, elvileg művház,de szerintem ebből is bolt lesz.Szóval -1-2 fokban még betonoztak,most ugyan áll a daru,de most meg veszettül kopácsolnak,gondolom belső munkát végeznek,aztán ha enyhül az idő befejezik a tetőt.
hát értem én ezt...amíg a kertészkedést nyomtam - tehát olyan melót ami időszakos - akkor én is ezt éreztem.

nem tudsz a garázsba szerelgetni? bedobom hátulra a frézit szét kapva, átviszem Te meg nagy unalmadba megcsinálgatod még ami hátra van rajta. Na? Mit te gondolsZ?
Igazábol azzal van a fő probléma ,hogy a tél számomra egy haszontalan idősáv. Jó amig enyhe volt addig oké de ilyenkor én már haszontalannak érzem magam
. .
tudtam ám...hát a tél a te szempontodból szopás...nem nyílik se a punci, se a turbo
amúgy meg ezért kár volt feljönni, hogy ezzel a szar hozzászólással baszogassál.
Nehogy már te szabd meg hogy viselkedjek.
Valami időváltozás lesz mert reggel ota ugy fáj afejem ááá
Gondoltam én azt magamtol is
hát bezony persze csak viccelődök meg ne sertésedj ám!
37 vagy, nőj már fel, bazmeg. Úgy viselkedsz, úgy beszélsz, mint egy gyerek.
Pupuhoz van szakmai kérdésem!
Pupukám jó lett a karbi csavar,meg a töltés?
Má mit remélsz attol függ Hogy scak este erősitem a forumot?
reméljük pisti, reméljük
Mindjá itt a március azt én már csak este erősitem a forumot
Persze sokat kell visszaolvasni ha mindenki írogat,Kingus mellbőségétől kezdve,Ábrus teherautó hiányán át Sanyi biciklézéséig,de ha csak milliméterről meg collról lenne szó az is unalmas lenne hamar.Az a szép itt a fórumon hogy változatos,nem mindig ugyanarról van szó,és nekem éppen ezért tetszik,meg barátok is lennénk nem,nemcsak motorjavítás miatt vagyunk itt.Szóval nyugi,ne essetek egymásnak,az emberek a különbségeik miatt egyenlőek!