Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos?

én még kérdezni szerettem volna tőled!
semminek
elszámoltál 3-ig? 1-2-3 szúúúú száááá!
Lányom mereszti a seggét a melegben, hóban csúszik, a tavasz még messze. Nincs több kérdés.
milyen mindeféle témáról mesuka? hát ez a baj basszameg mert már szelektálni kell miről beszélhetsz 1 baráti társaságba
Na szevasztok " szakmai fórumosok"
nekem van egy ötletem.mindenki számoljon el 3-ig aztán nyugodtan folytassuk a beszélgetést minden féle témáról és felejtsük el ezt a mai szar napot!na?
pötyikém az se arra volt hogy megbaszom a száját hogy sok a hsz olvasd csak vissza ja túl sok ne olvasd
Szerintem senki nem akart senkit megölni.

Nekem eddig sem fájt, ezek után sem fog.
Hagyd a szarba őket meglesznek nélkülünk és kész
olyanok vagytok mint az 1 éves lányok!

végtelenül egyszerű, akit ami nem érdekel azt nem olvassa el. meg van oldva a probléma. én sem véletlenül nem kommentelek annyit mint régen, mert épp nincs hozzászólnivalóm, meg annyi volt 1 hónapja is még a komment, hogy képtelenség volt napi 10-20 oldalt átböngészni.

megemlítettem, hogy szerintem sok a flém mostanság, és ennyi. nem kezdtem el azonnal a másikat basztatni, meg mondani, hogy megkereslek - megöllek...

maradjunk meg egymás mellett szépen, vígan, akit meg nem érdekel a fórum élet, az majd nem olvassa...annyi meg egy bambi.
Akkor minek előzményezted azt aminek annyira örültél?
Nem azt írtam, hogy bazd+.
sehol mert itt mindenki írogat szakmai és magán dolgokról
sehol
a hiba odaát van! "X akták"
Úgy gondolom hogy jobb, ha ma nem folytatjuk ezt a témát. (ne haragudj de nem vagyok hozzászokva ehhez a hangnemhez)
hmm.. nekem még annyi problémám lenne amit el szeretnék mondani, hogy SZERETEK mindenkit!
De bassza meg, akkor mondja már valaki emberi módon, hogy HOL a hiba!?
Hát, nekem meg nem mindegy.
na erről küldj majd fényképet!
Jaszinak meg külön űzenem ha megprobál nem bejelentkezni ide akkor Márciusban elmegyek hozzá és jól valagba rugom