Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu azé nem igy kéne (Azé nem ezt érdemli senki egy ilyen vita folytán)
Bazz! Nálatok nincs is hó. Ez lófasz nem hó.
Remélem hogy megéri, hiszen ez a motor egy jobb sorsot érdemel már. Bízok benne, hogy mihamarabb tudom össze fele rakni a blokkját.
Nagyon szíííp autó. Nekem teccik.
Motorottam ma.
Olvasd vissza Sanyikám.
Nemá fiúk! Ezt úgy nem szeretem,ha veszekedtek. Ne menjen senki sehová,mert ez így gömbölyű.

Naaaaaa! Légysziiiiii!
Hűha! Mi történt? Nem olvastam vissza.
Sziasztok! Vége a melónak. Reggel -20 fok! Fájt a levegővétel,tempósabb sétánál.
Ezt arra hogy a kaposvári emberke írta lelép innen mert ez óvoda én erre írtam lelépek innen nem kell miattam hanyagolni azokat akiket barátnak nevez.
Bár van egy olyan érzésem hogy nem a legjobbkor kérdezem, de: van valakinek közelebbi tapasztalata 2001-02 környéki Alfa 166-tal? (főleg 2,4 JTD)
Ezt nem értem hogy mire írod.
Ehhez egy kicsit őrültnek kell lenni hogy valaki egy 250-essel harcoljon ennyit de ha úgy érzed megéri akkor hajrá.
Egy két ember okosan küldje a címét lehet nem a postás fog becsöngetni.
Ne menjetek el ti maradjatok, lelépek én aztán lehet dumálgatni szaros szelepállításról meg milyen olaj kell és 2 hónap alatt befullad a fórum ha ez kell nektek akkor legyen. Vegyétek már észre ez már nem szakmai fórum baráti kör lett ha benéztek egy másik fórumba szerintetek mi megy ott. Na szevasztok
Jelentem, hogy kedden megérkezett a kis FZR főtengelye új hajtókarcsapágyakkal. Remény van még mindig, az hogy mi sül ki belőle, azt még nem tudjuk.
http://www.youtube.com/watch?v...
Potinak könnybe lábadhat a szeme 3:14-nél
Az a helyzet hogy 230 euróm már van elkülönítve a kasszában a 66-os alapítvány részére.
Ismerve a társaságot (meg téged is) ezt nem feltételezném senkiről.
Ismétlem: nyugodj meg kérlek és ne hisztizz, nincsen semmi baj.
ezt akarom elkerülni hogy ne szóljanak
Nyugodj meg kérlek.
Szerintem senki sem mondott ezzel kapcsolatban egy rossz szót sem.
Látom nem csak rám hat szarul ez a rohadt tél.
NA küldjétek a címeket nem fogom hallgatni mekkora geci vagyok hogy baszok visszaadni a pénzetek. Köszi jó volt veletek de inkább keresek másik társaságot
Én nem megyek mert ott büdös van
Jó van benne igazság ez TÉNY de meg lehet beszélni azt majd holnaptol máshogy formálni az itt lévö irogatásokat