Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mindenki elmehet a picsába tisztelet a kivételnek
Én szégyeljem magam Emrém emlékszel a 2 értelmű ribancozásra az még nincs lejátszva
Nyugodt vagyok, de teljes mértékben igazat adok Jaszinak és Mlas-nak.
Azért mert az ember jól elhülyül a haverjaival és van egy két az élettől megkeseredett ember akinek nem tetszik azért nehogy már én érezzem magam szarul. na mind 1 tényleg lelépek szarok az egészre gondoltok amit akartok nem érdekel mi próbáltuk nem idehozni nem tetszett akkor igyátok a levét jó estét.
Emre nyugi mindjá itt a tavasz ! Magam is ezzel nyugtatom
A helyedben meg erősen szégyelleném magam.
Ha valami gáz van, vagy bármi más csörgess meg, vagy küldj mailt.

Egy ideig biztos nem leszek.
Elegem van ebből az óvodából.
Mert most arról volt szó hogy teleirkáljuk hülyeséggel és azért nem jön fel nem pedig azért mert én valami rosszat mondtam volna mert esetleg beszólnának Andinak.
szerintem a 2 nem 1 és ugyanaz de mind 1.
Cím Album Előadó Stílus Időtartam
Wake Up feat. Kre8tor Kingdom Music S.O.C.O.M. Other 3:17
? mert nem figyelsz oda!
előzmény.
Pupi látom reggel valamikor írtad hogy mindenki hallgat és csak Thomasban van annyi hogy.....
Én azt gondolom hogy még elég időben írtam egy saját példát ahhoz, hogy mire kéne odafigyelni a későbbiekben.
Próbáltam elég diszkrét lenni,szegény andi félre is értette és ez miatt volt pár levélváltásunk is.
földönfetrengős smile
Ne okoskodjál itt baszod! Kérdeztem valamit!
Nektek nem szólnak csak az nem tetszik amit én(mi) szoktunk beszélgetni 1mással 3-4 fórumtag az baj.
Nos, nekem nem szólt eddig senki hogy gond lenne azzal ha szmálylit használok és mlas sem menekül ha megjelenik a 3xos ölelőstől.
http://www.vodafone.hu/lakossa... Erről tud valaki valamit jó vagy nem ?
nincs flémelés nem érted írd ki hogy ez nem teccik pupu és ne ilyen akármit mert megint balhé lesz..... mert nem ismerik az egérgörgőt
Én azzal nyugtattam magam hogy tettem bele Kalcidurt de ezek szerint csak jobb volt megcsinálni még egyszer tavasszal. (Kalcidur nélkül)
Én is jártam már igy sajátmagamnak Eröltettem mert csak jó lesz azt tévedtem
így lesz
Remélem igy lesz