Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mlasnak mérsékelten:
Hozzáértők: mitől dögölhet meg egy egyenirányító?
Az elektronikához nem értek de azt én is tudom hogyha rámérek akkor csak egy felé adhatna át, ez viszont tud mindkét irányba is.
GW-n van az egyik vezetéken(gyári megoldás).
Mindenkinek
Értem a kollektoros dolgodat Akkor könnyüszerkezetre szerintem Osb és reá Dryvit azt arra lehet fa szín ez alegjobb megoldás .Olcsobb és jó strapabiro
Még a legjobb esetben is ~24e Ft lesz.
Nem lenne probléma ezek szerint Megpróbálok itt a közelbe túrni ajtót de ha nincs más akkor megérnélek majd , hogy nézd meg nekem mint szakértő !
Arra járok, ha megyek Pöstre.
Neked menyire esne útba ha szépen megkérnélek , hogy nézd meg nekem eszt a sufni ajtót ?
Megoldottam kivettem a Bélából beraktam pirosba nekem úgy se kell hátsó fék neki igen
köszönöm
1-2 nap, nem tudom motort még nem csináltattam. De szerintem 3-4 ezernél biztos nem több...Róna Kft 1142 Tahi út 95. hetven 33 12 097 vagy 32,01,345,
Akkor én félek.
Kitagadnak itthonról.
Sziasztok!
Tegnap beindítottam a kicsikét, aztán észrevettem, hogy a légszűrő gumik, amik rámennek a karbikra, eléggé el vannak érve.
Mivel lehet azokat helyettesíteni?
mennyi idő alatt van meg 1 ilyen ferro és mennyi kb?
Hát elég kis anyag van rajta...Elviszed a Rónába és megferrodoloztatod...
csövi nincs valami hátsó betéted amin van 1 kis anyag? 63,3x 54,7
Én az olajba rakok Metabondot.
Még nekem is széles a 160-as,bőven elég a 140-es is!Én sem javaslok semmilyen löttyöt bekeverni,mert csak ráég a szelepekre,egy hengerfej felújítás meg komoly pénz!
Sziasztok
Valaki meg tudja mondani az exup szelepszár szimering méretét
Még a 160-as is széles egy kicsit. Nem szoktunk bele önteni semmit mert felesleges.
benzinbe szoktatok valami adalékanyagot tenni? szeretném kényeztetni a kis öregemet csak nem tudom mivel:(