Nem. Az Omegát is csak ma hoztam ki,egy hónapja nem látta a külvilágot. Ma is csak a Lidl-be mentünk vele. A motorral várnom kell,nincs most pénzem a kötelező dolgokra sem. Talán márciusi fizukor veszek szűrőt.olajat,telóolajat,fékfolyadékot. Majd utána.
Áááá nem. Nagyon sok volt a munka,volt hogy bent kellett maradnom. Este olvastalak benneteket,csak korán kell kelni és amikor én voltam fent sztem ti vacsiztatok.
vvvvvvvvvvaze ez akár tényleg lehet spórolás is.
Gondolj már bele h egy liter benya durva ( 20 km ) 400 ft körül 10 perc motorozás+kopócuccok.
1 liter benya =
-majd 3 doboz középkategóriás sör "vagy
-1 üveg olcsó bor "vagy
-2 dl házi,vagy
-1 deci minőségi tömény
Ez együtt 70-80 km fél óra motoron.
Vagy ha ezt mindet bevágod egymás után na az biztos benned lesz másnap estig
Ideje volna.Tavaly elég sokat kihagytam.Az idén jobban bele kellene húznom. Habár rengeteget kell majd dolgoznom azt már látom előre Mindenképpen össze kellene szednem egy szendvicspaneles "hordozható" rendesen fűthető 30 nm es kuckót. És ezek mellet még motoroznom is kell,horgásznom,dolgoznom a munkahelyemen , kirándulni, meg hát ugye nem utolsó sorban ott vannak a csajok is
http://www.kepesmotor.hu/motor... Ez itt van nálunk, ha kell valakinek valami belőle szívesen segítek. Én is csak véletlen hívtam fel, és kiderült h egy ismerős
Úgyis megvesszük a kakaót ez tény,
Gondolj már bele h egy liter benya durva ( 20 km ) 400 ft körül 10 perc motorozás+kopócuccok.
1 liter benya =
-majd 3 doboz középkategóriás sör "vagy
-1 üveg olcsó bor "vagy
-2 dl házi,vagy
-1 deci minőségi tömény
Ez együtt 70-80 km fél óra motoron.
Vagy ha ezt mindet bevágod egymás után na az biztos benned lesz másnap estig
Ha termosztát kell nekem van !
Üdv
Ezek a kötelességek
Termosztátot kerestem...