Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És kell még?
Ahát
Nem is arra írtam én,csakhogy egy fél kg húst lehet venni 1 lityi benzin árából.Ideértünk.
Úgyis megvesszük a kakaót ez tény, de ez már jó sok azéééé
Nem. Az Omegát is csak ma hoztam ki,egy hónapja nem látta a külvilágot. Ma is csak a Lidl-be mentünk vele. A motorral várnom kell,nincs most pénzem a kötelező dolgokra sem. Talán márciusi fizukor veszek szűrőt.olajat,telóolajat,fékfolyadékot. Majd utána.
Nem röfenteted be a drágát?
áhá értem
Áááá nem. Nagyon sok volt a munka,volt hogy bent kellett maradnom. Este olvastalak benneteket,csak korán kell kelni és amikor én voltam fent sztem ti vacsiztatok.
De rég votá merre jártál korzikára küldtek távolságiba
Sanyííííííí
Sziasztok!
Csak én nem iszom baszod = nem tudom elkölteni arra
Nem nekem kő vazze hanem Gidának
Helló! Azt én kerestem.
vvvvvvvvvvaze ez akár tényleg lehet spórolás is.
Gondolj már bele h egy liter benya durva ( 20 km ) 400 ft körül 10 perc motorozás+kopócuccok.
1 liter benya =
-majd 3 doboz középkategóriás sör "vagy
-1 üveg olcsó bor "vagy
-2 dl házi,vagy
-1 deci minőségi tömény
Ez együtt 70-80 km fél óra motoron.
Vagy ha ezt mindet bevágod egymás után na az biztos benned lesz másnap estig
Helló!
Ha termosztát kell nekem van !

Üdv
Lehet holnap a naggyal kéne menni dolgozni.
Igy sporolsz? Baszod nézd meg én olyan jó fiú voltam ,hogy motorozni sem mentem hiába volt jó idő
Meg ma este is mennem kell berugni
Ezek a kötelességek a picsába is, de szar az élet
Ezekből az utolsó kerül a legtöbbe
Ideje volna.Tavaly elég sokat kihagytam.Az idén jobban bele kellene húznom. Habár rengeteget kell majd dolgoznom azt már látom előre Mindenképpen össze kellene szednem egy szendvicspaneles "hordozható" rendesen fűthető 30 nm es kuckót. És ezek mellet még motoroznom is kell,horgásznom,dolgoznom a munkahelyemen , kirándulni, meg hát ugye nem utolsó sorban ott vannak a csajok is
Oda jártam nyaralni vagy 10 éven át, Széplak-Alsóra szerettem. Ez még 76 után volt... azóta eléggé megváltozott
"véletlen"
Termosztátot kerestem...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ez itt van nálunk, ha kell valakinek valami belőle szívesen segítek. Én is csak véletlen hívtam fel, és kiderült h egy ismerős
"Menő" Há lassan az éhenhalás szélére sodrodom