Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a régi fegyvergyár mellett mindig kint állnak a lányok!
vasárnap szabad vagyok meglátogathatsz, megnézed a motorom, aztán esetleg elmehetünk még motortnézni, van egy két jó hely
qvázás ? a béjemvére ragadnak
mizujs Pupukám? láttam a tróger dobot! jó a hangja de még alakítani kell a mad max feelinghez!
Nem tudtok butapesten valami jó időtöltést 7végére? fent leszek két napot, sofőrködöm, ráérek majd.
hát, mink így nyomjuk
Betévedtem egyszer egy hasonló telepre, ott 10+ milleres autókat bontottak épp, biztos várt már rájuk az ukrán megrendelő
Húztam is kifele onnét, hogy minél hamarabb lőtávolon kívül legyek
http://kinaimotoralkatresz.hu/... itt meg aztán jobbra-balra annyi van mint a szemét
a telephely, ahol faterék nyomdája van ott megy a motoros bandázás. a szomszédban csempés van, és ő rak mindenhova raklapokat
kösz, szétnézek.
Mi ez a pusztulat környék, valami hárli szerviz? A másik hárlis képed (amelyiken tarka séróval virícc) is itt készült...
Ha a lakásod, akkor bocsi
Segítünk de b@szogatásról szó sem lehet.
nem, ez HD
akkor már az amelyiknek van világítós szelepsapkája
bocs, van ilyen is: TP-Link TL-WN350GD 54G PCI, ez 2800 alatt, ez 54 MBit/s, ez is elég.
ez nem nagybátyád gépe amit megtörtek?
de amúgy nem drága komplett kormánykapcsoló, rmc-ben szokott lenni, és jól is néz ki.
Egy. És az az amelyiknek a legtöbb lámpája van.
biztos egyszerű, csak baszakodós. én benéznék gyorsba elektromosboltba, ilyen kis régiesbe valami kapcsolóér
De várj még egy kicsit, holnap megkérdezem bent a műszerészeket hogy van-e nekik ilyesmi. (biztos hogy van csak az a kérdés hogy mennyire alávalók)
Ha nem lesz akkor kérnék egyet.