Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akartam semmit csak boldogan köszöntöttelek!
leírtad a nick nevem, és raktál mögé egy felkiáltó jelet, ezzel megszólítva. hallgatlak. (pontosabban olvaslak)
nem, a sörre és a pinára gondolok , mint általában.
nem!?
azokra a pántokra gondolsz?
igen!?
Thomas!
nyugtass meg, alatta motoros gúnya van?
cikinek ciki. ugyan drágább, de lehet tépőzáras 3m cuccot kapni. illetve láthatóságiból is van márkázott.
szevasztok
szerintem nem.és legfőbb a biztonság!
sziasztok gondoltam megyek egy pár karikát az fzr-rel , felvettem, a láthatósági mellényt!:) szerintem hatásos , de viszont más motorosokon nem láttam, így kényelmetlenül éreztem magam :D ! de ugyanakkor valahogy nagyobb biztonságban érzem magam, ha rajtam van , Szerintetek ciki láthatósági mellényben motorozni?
sziasztok!

Sanyi!
Jövő vasárnapra készítsem a bringát? (meg magamat )
az nem jó.na hozzánk meg megjöttek a vendégek ugy h majd jövök később.
reggel 6 óta dolgozok
na felébredt a társulat?
Itt bakker pesten meg a visegrád meg szentendrei meg nem tom tele volt volt hogy a szigetszentmiklósi szupertmotosok vagy 10 en az árpadhídnál mentek szentendre felé aztán miklóson futottam össze velük nagyon sokan voltak mindenfelé
Tegnap itt is melegebb volt,de a szél is fújt rendesen. Nem igazán láttam még motorost,pénteken egy GSXR-t egész nap 1-et.
Nálunk már beköszönt voltam tegnap fent a szabadsághegyen nagykovácsi össze vissza és nagyon jó idő volt póló és bőrkabát nem kellett a pulóver se
Lesz még ilyen nap bőven. Majd legközelebb mész. Lassan itt van a tavasz!
Sanyi meglátnád itt milyen ragyogó idő van besírnál se szél se semmi és nem tudok menni gurulni