Ez így nem helyes. Helyesen:
"az esetek 99 %-ban csak akkor pusztul el a félvezető, ha jó drága"
Van itt egy marék FET, ami a tűréshatára negyedével szállt el. A dolog sokkal bonyolultabb, mint amilyennek láccik Sose az áramtól pusztul el, hanem ált. a feszültség csúcstól, ami egy 12V motor esetén is lehet 100-200V, de ez itt OFF nagyon.
Rákerestem neked. GW fórumok feljöttek
Szóval vehecc az íbéjen pont ilyet 15 dezsőér, vagy bármilyen Shottky kapcsoló diódát 200V 100A (csúcs) ez 100 Ft, de bármely bontott PC-tápban van ilyen pár db, nekem itt a szemétben vagy 10.
Ha nem ragaszkodsz az eredeti formához, és írsz címet, küldhetek is akár borítékban neked.
Akkor az kaka. A multiméteren van dióda vizslató is, érdemes azzal nézni, mert az méri a nyitási feszültségét is, és így ki lehet szűrni a "kicsit" rosszat is.
Ez a tiéd átütött, és nem félvezet, hanem egészen ill.
Mai történet: hoztak egy xar akksit, regenerálni. Most lett kész az új regenerálóm (mert az előzőt véletlen fordítva kötöttem rá, és gúdbáj) és rákötöttem. Fura hangja volt, 1-2 perc után gondoltam, le is veszem, erre 10cm-es lángnyelv az elektronikából, csatt és füst
Bekúrtam a sarokba, majd megjavítom, ha lesz kedvem
Az azért kiderült, hogy az akksi volt zárlatos, amit szívességből (és ingyen) elvállaltam megcsinálni.
5-8 kg körül...
"az esetek 99 %-ban csak akkor pusztul el a félvezető, ha jó drága"
Van itt egy marék FET, ami a tűréshatára negyedével szállt el. A dolog sokkal bonyolultabb, mint amilyennek láccik
Most hogy mondod lehet benne valami.
Miről van szó?
Szevasztok!
Szóval vehecc az íbéjen pont ilyet 15 dezsőér, vagy bármilyen Shottky kapcsoló diódát 200V 100A (csúcs) ez 100 Ft, de bármely bontott PC-tápban van ilyen pár db, nekem itt a szemétben vagy 10.
Ha nem ragaszkodsz az eredeti formához, és írsz címet, küldhetek is akár borítékban neked.
Ez a tiéd átütött, és nem félvezet, hanem egészen
Mai történet: hoztak egy xar akksit, regenerálni. Most lett kész az új regenerálóm (mert az előzőt véletlen fordítva kötöttem rá, és gúdbáj) és rákötöttem. Fura hangja volt, 1-2 perc után gondoltam, le is veszem, erre 10cm-es lángnyelv az elektronikából, csatt és füst
Bekúrtam a sarokba, majd megjavítom, ha lesz kedvem
Az azért kiderült, hogy az akksi volt zárlatos, amit szívességből (és ingyen) elvállaltam megcsinálni.