Nincs nekem. Csak pézér van új, bótból, de ahhoz nem kellek... mire elpostáznám neked, többe lenne... Ilyesmit keress, ez nálam nincs 4 ezer se, biztos arrafele is van.
félek tőle, hogy valami szarság lesz, simán be szokott indulni, ha arra nem, 2 m tolásra 100, hogy beindul...múltkor meg 2 km-t toltam bele és a fenéért se indult be...
azt se tudom mi a faszt kezdjek a kormánykapcsolóval ami eltört, hogyan indítsam így be?
Nos megfejtettem hogy mi van.
Az egész lényege az hogy csak akkor lehessen indítózni, ha üresben van a váltó, vagy be van húzva a kuplungkar.
Azért kell bele ez az egyenirányító, hogyha behúzom a kuplungkart menet közben, akkor ne világítson az üresjelző. (vissza tud jönni a fesz. a kuplungkar kapcsolóján a testre)
Ennyi az egész.
Gyanús is volt b@sszameg hogy világított az üresjelző mikor kuplungoltam de arra gondoltam hogy csak bénán van bekötve, azért csinálja.(említettem a gyereknek is amikor vettem de azt mondta hogy hallucinálok)
Szóval egyenirányítanom kell.
Gugle komám is mondta volna... Szóval akkor küldjek egyet?
Nekem ilyen kinézetűek vannak. Teljesítményre bőven OK, de fel kell forrasztanod a vezetékre, nem sarus.
ezeket a képeket be lehetne rakni demotiválóra úgy, hogy mellé tennénk filmekből ilyen fullos farsangibulis képeket, menő srácokkal, és pinákkal, alá meg odaírni: a rideg valóság
Abban sem vagyok biztos hogy kell bele, nemhogy még vegyek egy kazal pénzért. (ha jól sejtem akkor ennek az indításhoz van köze mert a kuplungkar kapcsolójához megy a vége)
Ilyesmit keress, ez nálam nincs 4 ezer se, biztos arrafele is van.