Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jössz ki Pupuhoz?kicsit bandázunk.
Na nem indul a motor,de nem adom fel.
Nem kell amúgy
mert a nagy beteg és kéne 1 600as is hogy az asszony tudjon tempót jönni
halkan jegyzem meg útbaesek, és motorolhatnánk együtt kicsit,.
azabaj, hogy kb egy igazán kemény menés után is bukó a vizsgán egy full új motor féke is. annyira kis ütést engednek
a 2.6 meg mindig jobb,mint a fullon felrekopott agyonrepedezett szar. arra eleg,h elmenjen egy szezont,es hogy vizsgan is jol szerepeljen.
jaa.
nekem 18-as van hatul, nem csereltem le.
neked mar van egy,minek egy masik?:)
Nincs kedved üzletelni? Nekem kék egy 17-es kerék pár. neked van. nekem jó a gumi, neked kéne. Cseréljünk kereket. Na?
Ez nagyon tényleg El van kopva baszod .Amugy ez sem egy igéretes darab de jobb az elözönél.(Ilyen is volt nékem )
Akkoer hamarosan indulok és érkezek.
Add el nekem részletre és nyugodtan alszok
no ez egesz igeretesnek tunik:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
en igy nem adom el, nem aludnek nyugodtan.
Nekem mióta megvan a motor 120-as van rajta.nincs vele semmi gond.nyugodtan ráteheted.
akkor viszont okos vizsga kőő neked, oszt minél olcsóbba legye. friss vizsga, tavasz, oszt elviszik. hamár eccer muszáj eladni
Na miven elölkerültél vazze! Ne ved meg ennyit nem ér. Ez a tipus nem egy tapados féle. Nekem egyszer volt motoron többet nem lesz és az fiatalabb volt . Ha olcsobb volna én akkor sem tenném fel
aha. Én valami hasonló csillogóson gondolkodom mint a Tied. Meg, kéne v.mi idom. Az enyém a fejnél törött és hiányos + ez a dupla kör lámpa, meg vastag far kifejezetten oldschool. kéne egy frissebb. lámpa, fej, far...
nekem igen tudod Fóton :D
nekem fogalmam sincs, azt tudom,h a gumi szar.azt ki kell cserelni.az elso fek az utolso vizsgan eppen atment,mondvan,dob.bar az lehet a gumi miatt volt,mert sztem mar akkor is felre volt kopva a lengescsillapito miatt.a lengescsillapito most jo,szoval ha lesz uj gumi,akkor elmeletileg felkeszult vizsgara. meg egy kis beallitas kell neki,szelepek,karbiszinkron,stb,es szezonra fel van keszitve.
es aztan jon a fekete leves. eladom... tavaly mentem vele kb 1000km-t. most csak azert mert all fizetek 20EFt-ot+ vizsga. erre meg rajon a benya,karbantartasi koltsegek. a koltozes miatt tarolni se tudom,hasznalni se tudom. fel eve ezen ragodom,gondolkodom,de sehogy se jo. nem engedhetem meg magamnak. ma mar nagyon luxus egy motor. a kocsit is eppcsak fent tudom tartani. az ara megy a torlesztobe...
amugy ez a gumi lehet nem lesz jo,2004-es evjarat,nagyon oreg. de a meret tovabbra is erdekel!
majd nekem is okos vizsga kell xenon, kipuf, fék tuti nem megy át a vizsgán
sziasztok!
lassan lejar a muszakim,es hat az elso gumi eleg szar. jelenleg 110/70 ZR17 van benne. 120/70--es belemegy,jo lesz neki? ezt akarom megvenni:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
a hatso gumi elado lesz
Nem az Andiéra majd ha kész lesz