Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van már.néha belefér.mondjuk nem is a rendszám a nagyobb baj,inkább a lámpa hiánya.
Igen ritka darab .De volt egy corrola levin tipus is Celika motor váltoval szerelvel majd el repült a kigyorsitáskor Maruzsi kezeiben
Na persze,Bort iszik és vizet prédikál
jó az más volt és olyan rég,hogy lehet nem is igaz.
Vagy a hacsi-roku corolla.Aranyárban mérik szerte a világban.HACSI
Majd telefonba ,nem publikus.
Tényleg, hogy mentél vele? Angol rendszámmal, vagy másik magyar moci rendszámával? Ezt csak kiváncsiságból kérdezem
" én még a falubol se merek " Kakucsra le mertél menni
Rendszám kell,folyamatosan járkálnak a motoros rendörök.
Én is sokat kérdezek ha venni akarok ,telefonba eltudok mindent mondani ami érdekel.Jövöhéten délelöttönként itthon vagyok akkor megtudod nézni nincs messze 50km.
Felmész vele a mátrába rendszám nélkül?vagy ilyenkor kap egyet kölcsön?én még a falubol se merek kimenni vele.
OKÉÉÉ! Bocs a kérdezősködösért
Nem,soha nem dobta ki.Teszünk rá próbarenncámot és kimotorozhatod a benzint belöle aztán majd döntesz kell-e.OK?
Mátrajárat
a 2. fokozattal nem voltak problémáid?
De azért köszi. Megnyugtató hogy az etalon így teljesít. (most már csak Sanyit kell rávenni egy mérésre)
Megy,indul müködik minden.Megbizhatóan teljesitett mióta nálam van.Levan áttételezve elöl -1,hátul+2 úgyhogy tud meglepetést okozni
Meglepetés? A 600-as után lesz.
OK felhívlak holnap Amúgy szerelgetésmentes a motor? Jó rajta minden? Indul miondig? Nem lesz semmi meglepetés?
Nincs semmi plusz költség,kapsz angol forgalmit és agyö.Ha idöben elviszed még benzin is lesz benne háromnegyedig van a tartály
Aludj egyet és holnap csörgess meg ha komolyan érdekel.
Persze ugy mint a Delta HF integrál. , Audi sport Qautro 5 henger 2.2 es motor Turbó mint egy gőmozdony olyant tol.
Basszus én meg szétszedtem a fél motort! Már ott tartottam hogy kicserélem a fesszabályzót mert végigmértem mindent és minden jó. (oda is készítettem holnapra)
Én ugyanezt mértem azzal a különbséggel hogy nekem 15,1-15,2V-ig ment fel.
Persze látom, hogy nem magyar. Pályára kellene igen. Nincs semmilyen plusz költsége ugye? Adás-vételivel megoldható?