Ezért nem foglalkozom velük már én sem. (volt nekem is)
Sajnos a korrózióvédelem ezeknél az öreg vasaknál eléggé semmilyen volt,ezért a rozsdával mindig harcolni kell,bármilyen jól is van megcsinálva ha az ember mindennap használni akarja.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hívott Andi nekitolattak a motornak és felborult fékkar tört meg fejidom . .
mi jöhet még a mai nap utááááááááááááááán . . .
Szasz Sanya! Grat a futáshoz, irígykedem, mert én annyira lusta vagyok - kéne nekem is futnom megint
Az a cicanaci nagyon ütős, homó bárba ne menj be benne, mert feldobnak az asztalra
itt ok volt állt kint vas reggel 4ó a -3 fokba ok volt kint állt Andinál kb tizen xórát és reggel nyüszörgött nem indított aztán rátöltött beindult leállt és meghalt akármennyit töltött nem indította el.
Sajnos a korrózióvédelem ezeknél az öreg vasaknál eléggé semmilyen volt,ezért a rozsdával mindig harcolni kell,bármilyen jól is van megcsinálva ha az ember mindennap használni akarja.
mi jöhet még a mai nap utááááááááááááááán
Egy Caprinak így kell kinéznie:
Az a cicanaci nagyon ütős, homó bárba ne menj be benne, mert feldobnak az asztalra
572915
És itt van egy köpésre.
MInd 1 mos kisebb bajom is nagyobb annál. már megint szivatnak a gecik mocskocs zsidó kurva anyjukat