Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazze a mai nap az kész aksi kuka olaj elfogyott a motorból felborítják törik rajta fékkar fejidom nincs megint őr hát mi jöhet méééééééég
Nem mert elkapta a csajom a ribancot .
És ismét kirobban a sokadik olajháborúúúúú .
Ja nekem elf 4dx ratio volt benne minden ok volt.
20w 50 ásványi
Zsebbe rendezés volt nem tudok felmenni betétlapozni
Szevasztok! Milyen olajat javasoltot 90-es fzr 1000-be? Gondolom ásványi alaput,nem szintetikusat,de milyet? Előre is kösz!
Persze ha nem lépett le a köcsögje.
Kapsz betetlapot
Az hogy kifizeti a biztosító.
Ezért nem foglalkozom velük már én sem. (volt nekem is)
Sajnos a korrózióvédelem ezeknél az öreg vasaknál eléggé semmilyen volt,ezért a rozsdával mindig harcolni kell,bármilyen jól is van megcsinálva ha az ember mindennap használni akarja.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hívott Andi nekitolattak a motornak és felborult fékkar tört meg fejidom . .
mi jöhet még a mai nap utááááááááááááááán . . .
Munkatarsamnak 3.0 v6 os blokk volt benne restauralta az autot, de harom ev es ujra rozsda jott ki rajta ( bazi sok piz volt rakoltve )
A futáshoz nem gratulálok mert csak az futkosson akinek hasmenése van,viszont a töltést te is megmérhetnéd a Frézin.
Ezekkel a fekete nagy bunkó kerekekkel nagyon tahón néz ki és a blokk sem a megfelelő van benne.
Egy Caprinak így kell kinéznie:
Szasz Sanya! Grat a futáshoz, irígykedem, mert én annyira lusta vagyok - kéne nekem is futnom megint
Az a cicanaci nagyon ütős, homó bárba ne menj be benne, mert feldobnak az asztalra
Sziasztok!
Sudzuki wagonR letolja és azt kapsz fele ennyiért is
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/capri/ford_capri_2.0_gt_l_2000gt-5
572915
És itt van egy köpésre.
Nem mert kertbe volt a motor és nem volt lezárva
MInd 1 mos kisebb bajom is nagyobb annál. már megint szivatnak a gecik mocskocs zsidó kurva anyjukat
Nem maradt rajta a helyzetfény? Kormányzárazásnál előfordulhat....
OK még kontaktolok hogy legyen most ért be melóhelyre Andi
itt ok volt állt kint vas reggel 4ó a -3 fokba ok volt kint állt Andinál kb tizen xórát és reggel nyüszörgött nem indított aztán rátöltött beindult leállt és meghalt akármennyit töltött nem indította el.