Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivesen, oszt beszelunk
Nyaron volt nalam egy honapot 500 paci
Hát ha egy hideg éjszakától így lehal,akkor már az sem volt ereje teljében.
Meg tudod oldani,forgatási szünetben "véletlenül" fellököd vagy leöntöd kávéval,majd sűrű bocsánat kérések közt orra alá dugod a tollat meg papírt,ha már összefutottatok,adjon már egy autogrammot!
csak úgy behalt az akku?
Csak hogy ne legyen nyugodt napom az olajam is elfogyott a motorból azt is kell a héten intéznem
Faszom reggel Andinál kint volt a motor éjjel és reggelre teljesen behalt az aksim szegény Ati szívott vele 9ig megbasz az ideg

ATI köszi a segítséget.
Szassz Gyulám nem tudok már próbáltam előre intézni a dolgokat de nem lehet
ilyen motorokat úgysem sűrűn állítgatnak meg... motorosutakon fel-alá száguldoznak a vágott slickes, nyitottdobos, jogsinélkülitulajos speedek, majd a 80-nal pöfögő vállalkozófaterokat álítgatják... (attól úgysem nő anyira a "hatékonyságuk" mint a jellemzően több sebből vérző ifjú titánoknál
Lehet kapni ilyen utánnyomott műanyag rendszámokat,van sok amerikai tipus is,Harley-ra rádobni egy Miami rendszámot,magyar rendőr úgy se tudja ellenőrizni,körözni meg ki körözné,simán elmenne.
mi ilyenkor simán rádobunk a hontalan gépre egy rándszámot a garázsból és kész legszebb mikor a motorépítő span ment túrát egy brutál harley-n a 250es fzr rendszámával
hacsik? zsíír a egyik innen mindig melóm előtt szokott elmenni. mellbevágó a cucc
Jó reggelit Pupumaci,láttam tevében este,megjött Banderas,majd szerezz tőle egy dedikációt!
reggelt
Ilyen kocsit nem hagynék örizetlenül az biztos,teleraknám belül kamerával 360fokba pásztázna kifelé
Jó éjt!
Már régóta fent van. A piros belsőtől eltekintve gyönyörű! (ezt ha meghúzzák a tesco parkolóban és otthagyják )
Nem olcsó,3gurigé 280as.Z280
Áhh. Ezek már atomdrágák.
Vagy egy Z240
Érdekes, ezek sosem vonzottak. Egy 300ZX vagy egy Integrale annál inkább.
Csúnya de finom
Tudnék választani
Amugy mint láttam már pár videot és hozzászolást is .Nem nagyon ezredesnek valo pálya kakucs
Ha meg állit megmondod látsz te lámpa nélkül is