Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Angol forgalmi engedélye van.Nem árulom a gyári hátuljával mert ha nem menne el mégsem akkor igy fogom használni.Én alakitottam át gyáriról mindent.
szokott már napok óta
Hát most elég gáz.
Nektek is tetűlassú a fórum?
ah, te csináltad
Sanyíííí a király
Jólvan Emre itt már ugy is annyi motor van hogy összekeverem őket ha motorozni indulok 5 db személy szerint
Na akko jólvan haza értetek de nem kellet vona sietni maradhattatok vona . Másik azt tudod hogy remélhetöleg az utso utad vot ide felé a 12 esel széles kivitelben Ugy hogy jol vésd be az emlékezetedbe mert haza már vékonyabb lesz
az extra alkatrészekkel összeszerelve vetted? már nem emlékszem
334 indulóból 73.

A korosztályomból 12. lettem
Persze volt itt Európa bajnok Bene Barnabás is,és sok profi futó.
Rossz tábla van rajtad 90es kellett volna nem 100 as
mondjuk nem is vagy 100as
Sanyikirály
neked az a táv, olyan mint egy edzés, nem? beztos azt hitték, ilyen öregnek ez is odabasz, nem vágták, hogy te naponta futsz 80km-t
1 óra 54 perc! 25km
. KIRÁLYSANYI . .
Sziasztok!

Ma megtörtént az első megmérettetés. Kissb barátunk segédletével sikeresen le sikerült futni a Pécs-Harkány 25 km-es futóversenyt!

Jani barátunké a fele siker,mert jött mellettem bringával,és leste minden kívánságomat,innivaló stb.

Csinált pár képet,ezeket szeretném megosztani veletek.
A verseny végeztével nyeregbe pattantunk,és haza bringáztunk.

Ezúton is szeretnék még 1x megköszönni a segítséget Jani barátunknak!
Szeva!

Márciusban még nem hozom el a feketét, viszont előtte lehet viszek egy telószárat valamelyik hétvégén, aztán akkor átbszéljük az egészet töviről hegyire. Ha jól emlékszek csak az egyik folyik.
Jó estét. Megvagyunk. Üres a garázs
és nem akarod gyári hátuljával árulni inkább? (ha valaki vinné a blokkot, én egy pár dologra tutter vevő lennék) am papírjai nincsenek csak angol?
Köszi.
Egyben most 2kiló.