Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát itt elég homokos a talaj, de tojáshéjat el tudok hinteni sokat...
azért ezt vettem meg mert ebben minden le van rajzolva a-tól z-ig meg el van magyarázva.az ilyen egyszeri paraszt embereknek való mint én. csak még el sem tudtam kezdeni az olvasást.
Érdeklöd meg hogy van e arra felé elég mésztartalma a földnek mert ha nincs akkor nehezen megy valamire is . De arra is van megoldás ha nincs elég
Most örülök hogy élek a motor is bent csücsül a garázsban Nincs reá idő
Kőnyvből nehéz lesz elsajátitani sajnos . Mindenképpen keres valakit aki ért hozzá és el is tudja magyarázni és mutatni mert olvasval nehezen fogsz kiigazodni.
Én sárgabarack fát fogok ültetni.
nem akarsz erre motorozni?aztán beugorhatnál metszeni!
mennyi pálinka!
kb 70 gyümülcs fám van a kertben Már nem számolom csak azt tudom nincs hely ahová ültethetnék már lassan
ez sajna így van.
te tudsz?
most vettem meg a Metszés ÁBC-je című könyvet amit nagyon dícsérnek.1991-es kiadás!
Bár a mostani oltott fák már amúgy sem hosszú életüek
Tanuld meg mert a rossz metszés vagy annak hiánya a fák gyors öregedéséhez és tönkremeneteléhez vezet
könyvet már vettem de az idén még inkább olyan metsze meg aki ért is hozzá és nem ma kezdte.
még semmi.először valakit keresni kell aki ért a metszéshez aztán jöhet a permet.
Még most gondolkodol rajta vazze Lemosoval lenyomtad már ? Nem sokára rügy fakadás lesz
mi 2x ültettünk sárgarépát meg fehéret de egyszer sem nőtt ki.szerintem megette valami köcsög bogár.de amúgy meg minden más szép lett!
akkor oké! hát lassan már mi is kezdünk kertészkedni.meg még a fákat is meg kéne metszeni.
Egy szál se, pedig egy komplett zacskót elszórtam...Lehet túl mélyre és még mindig keresi a kiutat...
Vagy az nem
. . . tavaly mi kel ki lilahagyma?
Megvan mindenki, teljes a létszám.
Most voltam a faluházban kertbarátok szakkörön. Fogok megint ültetni, de most már szeretném ha az kelne ki amit elvetek. Az mégsem állapot, hogy lenyomkodom a hagymamagot, és napraforgó, paradicsom, krumpli, karalábé és zeller kel ki....
és nálatok mizu? Kriszta? kutyák?
köszi kérdésed alakulgat.még nem vagyok 100% biztos mindenbe de már alakul.tegnap már kezdtük itt Pápát kialakítani.hát lesz még mit csinálni. 12000 cikk.