Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarok üzletet csinálni.
ár-érték arányban a legjobb gumit akarom felrakni a motorra.
Ez majdnem ugyan annyi most te olcson vagy drágán akarsz jó űzletet csinálni?
ja
ez? link
elvileg enduro gumi. supermotora való
"H" indexe szerint 210 km/h-ig jó.
67: terhelhetőség lenne? 307 kg? az kevés, nem?
Kicsit sok nem ?
ez nem ér ennyit, mi? 4 éves...
gumii.
A Mai munka megbeszélés vele történt Most már értittek mért vagyok állandoan szerelmes
a 150/ 60-es gumi nekem felmegy?
Akkor lehet én fogtam ki valami szart...
nekem se az act evo -val se a motul 5100-al nem csinálta.
Nálam ilyesmi nem jelentkezett még
Én most azt tapasztaltam, hogy Motul olaj van benne, nem ragad össze a kuplung. Amíg Castrol volt tavaszi indításnál beraktam egybe és le is állt és úgy kellet szétfeszegetni a lamellákat. Most meg beindítottam és el is feledkeztem róla, na mondom beteszem egybe le fog állni de semmi simán elindultam vele....
Komolyan.
Bár ott van a másik Genesis blokké,azt nem hinném hogy valaha is összeraknám. (mert minek )
Majd eldöntöm mig odaérek ok
Csak mert akkor odaadom hozzá az összes csavart. (ha viszont nem rakod össze akkor elrakok párat mert néha jól jön)
komolyan? mert akkor nem cserélem le.tavaly tavasszal cseréltem még bőven van 3000 km cseréig.csak a váltó miatt akartam lecserélni.
12 vagy 14Ah-s (mindegy) 12-es van az Imetben 4900 körül.
Ha hangos a váltója akkor az az ásványitól sem lesz csendesebb. (jó a félszintetikus )

Hát ez jó kérdés Elviekben minden lehetséges
mondjuk szerencsére nem igen eszi.
Csak alkatrésznek kell,vagy össze is akarsz belőle rakni valamit? (a csavarok miatt kérdezem)
most félszintetikus van benne és ti mondtátok hogy rakjak bele ásványit mert magas fordulaton hangos a váltó és hogy nincs elég kenése.ti tanácsoltátok azért kérdem.
ja meg nem tudná valaki megmondani hogy milyen aksi kéne az enyémbe? a mostanin valami 12y van ráírva a dobozt meg eldobtam.lehet Vartát tudnék jó árba csak tudnom kéne hány amperórás kéne,.
Nem muszáj ásványinak lennie, nem fog megsértődni a géped ha véletlenül félszintetikust öntesz bele.
10w40 vagy 20w50 belátásod szerint. Ha nagyon fogy belőle az olaj akkor 20w50-est.
Nekem a félszint. Fuchs Silkolene-t szokták 2e-be hozni,azt szoktam beletenni.