Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lácszett 25?
az jóócsó
a szívócső lesz szűk 15 ha hinnilehet az állításoknak, láncszett 25, hátsó fékbetétek, és akkor nem cseréltem sárvédőtt a törött helyett, nem vettem gázvisszahúzó bowdent, nem kapott igazi ragadós gumikat, azért szétszedetném, felújíttatnám a karbikat is, a fékkar is úgy lóg, h szégyen, és az ábrus-pupu-féle tárcsákat is fel kéne tenni, mert a mostani nagyon üt. faszom
nekem szűk 15 lett a súlyadó végül
nem
És akkor még semmi nagyobb gond nincs . Nincs igazam ? Hozzá számolod az 1 évre juto müszaki vizsgát, Súly adót, Szoval ez nem filléres dolog
Vid vissza azt cseréld le bőrre
ne is mondd....
A Filléres dolgokrol meg annyit, hogy csak a kopo dolgokat cserélem minden évben és nem fillérért 1 elsö guma , 2 hátsó guma 2 pár hátsó betét ,2 pár elsö betét, 2 olaj csere , 4db gyertya, meg aproság ami esetleg hozzájön. Ez egy év alatt elmegy .Számold őssze nekem ez nem filléres dolog .
Igen mi is ilyenbe járunk dolgozni Elég menő a mi szakmánkban is
250 ért te nem veszel tipp topp állapotut Csak sokan gondolják ezt azt mikor meg nekiállsz akkor derül ki mennyire nem tipp topp Vázat meg igen nem javitunk ! Amugy meg mindennel tudok mit kezdeni ha ismernél
ja, és orosz tengeralattjárósba tolják (trükkös Iván). Felezőtől útszéléig Mint a józan kígyó.
Ha gondolod tudok adni hozzá puskát!
Mifelénk az összes szántó-vető ilyenben jár ki a földekre...
A legdurvábbja lámpa nélküli biciklin, terepszínűben, este, főúton de az alföldiek ezt már megxokták.
Szép estét.
mennyi?
nagybátyám motorján saccoljatok mennyi lett a kár hivatalosan!
hát ja... de annyi pénz, jéézusom. ha extranagy cink lenne, legeslegrosszabb esetben itt az amúgy drágán adott blokk 120ér vagymennyiért az ismerős bontóban, de tuti lenne 100 alatt is. kb annyiba van, mint egy blokk szét-össze + tömítések.
szűk 100 egy vázegyengetés. az egyik legjobb a honban épp itt van a patak túloldalán nálunk (tegnap majdnem kellett )
icon super duty camo
ezt vettem extradurvaakcióban! nagyon menő!
Mert ugye bele senki nem lát a blokkba ez indult ment hasított de amint láttam és LÁTTAM! 190el betegen is hasított a kicsike.
Amúgy meg ki lehet fogni olcsón jót is pl ott volt a 150e svájci kocka is szerintem az nagyon tip top volt és árírással is megállt volna 300ba szal lehet tip tip ot kapni.
Andié tip top semmi gond vele