Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képek még akkor készültek amikor megvettem a kis gépet.
Azóta állóhelyzetben kétszer eldőltem vele. egyszer átbillentem a holtponton, másodjára meg a sztender visszahajlott. meg lepattogzott egy két helyen a festés. Meg az idomok most javítva lettek, mert voltak kis repedések és törések rajta: lásd csavarokat nagyon meg húzgálták és megrepedtek az idomok miatta. és így a javítás miatt is festetnem kell.
De mi bajod a fényével? Sztem tök rendben van,legalábbis a képeken.
Sztem nem.Az én régi 250-esemet,35.ért fújták,és ez csak az anyag ára volt.
Szerintetek 30.000-t sok a motor átfújatása, úgy hogy ebben minden benne van? Most ezen töröm a buksimat...
Jó, hogy 18-as kulcsnyílású hosszú crova fej kell a gyertyacseréhez... még jobb, hogy vennem kell.
Szép Napot Mindenkinek
Gyulánk biztos tud,majd jelentkezik.
Itt azért nem jó mert forróvíz meg rajta és a hő miatt meglágyul a ragasztó és lejön. (tapasztalat)
Sziasztok!600-as Fzr-hez milyen árban van a feszültségszabályzó?3he a motorkód.Aki tud valami infót örülnék ha megosztaná velem!Köszi szépen széles utat mindenkinek! :)
Fél tekercs jobb minőségű szigszalag, amíg nem veszel másik csövet. Nekem az egyik slag 2 éve így van (a kertben) és 3 bar nyomás van rajta.
a mai napom elbaszója
Megyek,felöltöztetem a lányodat.
Bocsi. Piros,tehát eper. Később tűnt fel hogy ez biza málna. De akkor már mindegy volt.
Bögregyalázó!

De összességében azt hiszem a végeredmény TALÁN ugyanaz
Nos megtévesztő, mert ezen is két málna van de mi notóriusan epresnek hívjuk.
Akkor 2...
Nekem nem epres a bögrém

Gondoltam. A mikró nem inox Dimarson.
Van egy kis baj...
Én így szoktam:
Biztos.
Biztos hogy jól csináltad?
Még szép
Fahéjjal?