Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

300-ért tip-top állapotban?
Én 310-ért vettem és700-felett lett a végösszeg mire elmondhattam hogy elmegy!Andi motorja se mondható tip-top nak,erről meg Ábrus tud mesélni!
Én az enyémet 250-ér vettem 2 év műszakival,és azóta csak filléres dolgokat cseréltem,meg egy elsőgumit.te is tudod 300-ér tip top rendben lévőt adnak műszakival mindennel.Totálra tört motort meg nem szoktunk javítgatni ilyen árkategóriában ,mert a vázzal ugy sem tudsz mit kezdeni ha elment
Mentem délutánra.
Ezt a fejetlenséget!
Neked engedélyt kell kérni hogy motorozhass? . . .
Meddig kell a műszer bazze
hétvégén motorolok és ha dolgozol beugranék érte mondjuk vasárnap.
nekem csak kéne majd egy első sárvédő olyan hangom van mikor úthibákon megyek át, mintha egy marék gombot centrifugáznának a mosigépben
pacsi (mondjuk minnyá elmegyek futni, aztán feltétlenül ki kell gondolnom valami nevetséges indokot motorolásra )
Én meg semmitsecsinálni
Én meg dolgozni!
Megyek hengerfejszerelni.
Bár tény hogy már tele van a hócipőm a monitorvásárlással.
Nagy nehezen a segítségetekkel eldőlt (~egy évvel ezelőtt) hogy milyet is keressek,azóta megy a szarakodás hogy mi mennyiért van és jó-e az nekem.
Kín keservesen kamikaze módjára választok,megrendelem,erre egy hét szarakodás után közlik hogy nincs és mostanában nem is lesz,várok vagy visszamondom? (LG e2370) Várom vissza a lét.
Kérdezem a másikat az meg csak rendelésre és majd egyszer valamikor. (Green GL)
Most a Dell van soron.
Ezt mondtam már akkor amikor említetted.
Tudom hogy a tiédnek más az elektronikája,csöves,szebbek a színei is és nem véletlenül ilyen drága.
De én is a nagyobbat venném. (egyébként jó lenne de akkor te sem adnád el )
Dehogy is.
Szoktak lenni máskor is,bár az tény hogy ki kell várni.
Fzr-ből itt van a legnagyobb élet így max. itt lehetne elnyomni a cuccokat.(emre meg már bevásárolt pár gépet )
Nekem is van itt még elég sok minden,bár én nem hirdettem sehol de elfogyott ez-az,igaz ez évek alatt történt. (a lomok nagy része viszont úgyis megmarad)
Mivel látom, hogy nem sikerült eladnom a 22"-os moncsimat, megnöveltem 3"-al a méretét
Közelebb húztam a széket
Feljössz és ott talizunk és segítek én is
Ááááááááááááááááááááááááááááá!(megnyalt szájszélű szmájli)

Azt mondtad te is amikor kérdeztem hogy IPS panelosat vegyek.
Lacinak is írtam hogy mivel nekem is rossz a szemem,ezért min. 23"-os de inkább azt a 24"-os Dell-t venném amit ő is venne magának.
Még nem jött vissza a lé a onnan ahonnan a másikat rendeltem (csak nincs) ezért nem vettem még meg egyiket sem,de rendes tőled hogy szóltál,köszi. ( de az is lehet hogy eladnád csak azért hogy felmenjek érte és ha már ott vagyok,csináljam meg a 250-est sunyi )
Ábruskának.