Sztem is megéri, csak nem szabad nagyon apróra bontani, mert akkor sok marad Idomszett, eleje, hátulja, váz, blokk, hengersor+fej, és szevasz.
Akinek kell, az megveszi.
Csak ugy megemlitem amikor totálra törtem a vasat csak az olyan alakatrészekért fizetem meg több száz ezret .Ami nem alkatrész hanem főbb alaktrészek Fém,Müanyag, stb. Nme kopo cuc. Akkor mért is nem éri meg ? ? ? ? ? ? ? Ha van pénz rá megéri. Saját bőrén tanul az ember
Nem éri meg alkatrésznek megvenni. Az enyémet én most rakattam rendbe,majdnem minden dolgot lehet kapni ujat hozzá. használt cuccokat nem érdemes beszerelni.
Szerintetek amit hirdetnek itt FZR1000-et 200-ért, az ha jó állapotban van, annak az alkatrészeire lenne kereslet? Gondolkodtam rajta, hogy meg kéne venni. Vélemény valakinek?
185/120 és nem mentem 2 személlyel az 500on de felültem asszony mögé és az is cuppant. ott 1esen volt és hosszú csont volt. 6os egyedül 141mm es csonttal fasza volt.
Csak azért írtam mert legutóbb te írtad hogy nem hiszed hogy eladnád mert most visítva talán 40-et adnának érte. Ezért gondoltam hogy nem érné meg neked.
Ezt nem vártam tőled... ez majdnem olyan:
- milyen motorod van?
- hatszázas! Szóval ez az,, nemhogy 50, hanem 70, most is még.
Igaz, én is azt vallom, hogy a méret a lényeg - de nem csak AZ
Mennyire vagy nagy darab állat?
(megeshet az is hogy kutyacsont cserélgetés miatt puhult fel,mert ha kicsit hosszabbat tettek be akkor ugyanez a helyzet)
Nem hinném hogy a rugó puhult fel.
Akinek kell, az megveszi.
De nekem nincs arra sosem dolgom
Nade te hányszor jötté?
Nemjötté
Tudom tudom hogy miért de akkor se jötté
Hát igen erre lettem volna kíváncsi
Alkatrészt kinek adod el? Szinte csak itt tudnád értékesíteni. eladsz belőle 1-2 dolgot és a többi a nyakadon marad. Szerintem nem éri meg.
Szerintetek amit hirdetnek itt FZR1000-et 200-ért, az ha jó állapotban van, annak az alkatrészeire lenne kereslet? Gondolkodtam rajta, hogy meg kéne venni. Vélemény valakinek?
- milyen motorod van?
- hatszázas!
Szóval ez az,, nemhogy 50, hanem 70, most is még.
Igaz, én is azt vallom, hogy a méret a lényeg - de nem csak AZ
(megeshet az is hogy kutyacsont cserélgetés miatt puhult fel,mert ha kicsit hosszabbat tettek be akkor ugyanez a helyzet)
Nem hinném hogy a rugó puhult fel.