Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszus én azt sem tudom milyen gyűrűs az én láncom.
ezek is egyszerű pvc csövesek, erre minndenkinek ilyen van. nem kell spec szivattyu, csak oco, a nyugvó vizszint 10m-en van
elmék felétek kutfurónak, meggazdulunk, beszállsz?
tök jó bár nem tudok angolul! az az igazság hogy a Castrolt olcsón meg tudnám szerezni de mivel azt mondta egy srác h nem jó így félek tőle és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!
Nálunk 4000-5000 Ft/m és ebben csak a PVC cső van . A mélykuti szívatyú plusz még,Vagy 40-60 ropi
De ezt nagyon dicsérik a külföldi gsx 1400 fórumon.
link
felénk furnak 1000/m. most akarok egy ivovizest, az kb 70m
Ne én eztetett használtam
link
nemtom jó e
baszdki ezt megnézem! még sosem láttam tescoba láncsprayt. tavaly louis-osat használtam de elfogyott és nem kötött rá rendesen.előtte motorex-eset az jó volt de kb 4000ft.kicsit sokallom.ezért keresnék valami köztes megoldást. a Castrol tényleg szar?
jó az nekem volt ilyen zselés trutyit lő rá 1400 és 1 nagy flakon volt de bazi nagy.
tescos? van lácspray-je?
megérné csak sajna mire engedélyezteti az ember meg egyebek az megint egy csomó pénz.sajna most nincs rá de később remélem összejön.
Tescos árához képest nem roszz 1400pengő és 400mml
Egy család havi víz fogyasztása kb 10 m3 minálunk erre fízetsz 12-13 ezret. 2 év után ingyen van a vízed . Neked nem éri meg?Mert nekem igen
mondj valami jó láncsprayt elfogadható árban!
Zsótíka nem tudom kész lesz e a vassad le vagyok nagyon maradval . Remélem kész leszek
akkor nem lesz kutam.
Meg attol függ mennyire kőpados a lenti föld rétegek
10 m enként kb 100-120 ezer csak a gyűrű de aki jót akar annak fizetni kell
Olcsobban furnak Az kb meg van olyan 200 ezerből attol függ milyen mélyre kell menni . De egy jó ásot kútnak párja nincsen
no aztán mennyiért ásnál nekem?
Ásni kell .Itt van egy teljes Kút pucolo és áso szerkezet. Itt nálam minden van .
Ok, amint kész a gyermekem, bárhol, bármikor.
Hát most jót kérdesz tölem Kb van egy halom megoldás de mivel látad én milyent csináltam az azért jó mert az én életemben már csak a tölgy lécekkel lesz bajom egyeszer még de azzal is majd ugy 20 év mulval a többi eleme kb pár száz évre terveztem . Szoval drága de megéri mert olcsó. Az alapnélküli megoldások nekem nem nagyon jönnek be