Ne hogy ugy legyél mint amikor kérdezted tavaly ,hogy mi lehet a karbival . Én meg irtam, hogy likas a membránod . Erre ááá az nem lehet azt csak az vot
Mint az egyik jó haverom nem vot pénze erre leadta a müködöképes fűnyíroját Most meg azon gondolkodik hogy kéne egyett venni mert nem tudja mivel vágja a fűvet Egy balek de gyerekkora ota
Dugulás az nincs,most raktam rendbe a karbit és raktam vissza a helyére üresen.Úgy is próbáltam,hogy lehúztam a karbiról a csövet és szabadon lógott,de akkor sem pumpát.Vagyis minden 10-15.gyújtásrákapcsoláskor kattant párat,aztán megint sokáig semmi.A reléje az mindig meghúz.Ezért érdekelne,hogy meg tud-e szorulni benne valami?
Ha részegen esek el nincs semmi gond.A bebaszcsizott embert mindig megvédi valami
Azé is a jövö 7 en ha már le tudok guggolni szétkapom a vasat
(nem biztos h meg is tudom csinálni, de erős vagyok és bátor)
Ezresben nem vagyok jártas,de nálam összesen kettő kábel megy az AC-hoz.Nyomásra leáll pumpáláskor,lehet hogy van némi dugulásod a rendszerben,azért nem tud nyomni.Én is találtam gumicső darabkákat a karbik szűrőinél,érdekes volt.
Kiszerel. Hátuját leszerel . azt ha szerencséd van akkor a test kábelt elengedte a forrasztás én is jártam már ugy vele. De ha leveszed a hátulját akkor ott majd látod az egész ériintkezö részeket is és érdemes megtisztitani és finom olajal befujni.
Még legalább 1 hét táppénz
Most már olyan helyeken is kékülök ahol meg sem ütöttem ( vagyis azt hittem) Csak megnézem h nem fog -e a farmerom
Többször felnyalókáztam az utat motorral, kutya bajom sem volt, csak a ruha kopott le rólam.Most meg beleesek egy szar "lyukba" oszt mindjárt kinyúlok a g.cibe
Sziasztok!
Segítsetek nekem! Elkezdtem összerakni a bringát és az AC nem igazán akar dolgozni.Néha-néha kattan párat és akkor nyom is egy kicsit,de csak minimálisat,aztán semmi.Szét lehet azt szedni?Tud benne szorulni valami?Egy kisebb kábelcsokor jön ki belőle,melyik a tápkábele,hogy megpróbáljam működtetni direktbe?
Nagyon szeretem. Igen igyekszem vigyázni rá, mert ő nem fog én rám. He he , igen képes egy nyomon haladni. :) Megérte elmenni érte Várpalotára :) 300 km.
Azé is a jövö 7 en ha már le tudok guggolni szétkapom a vasat
(nem biztos h meg is tudom csinálni, de erős vagyok és bátor)
Valami olyasmi amire életemben először megyek
Most már olyan helyeken is kékülök ahol meg sem ütöttem ( vagyis azt hittem)
Többször felnyalókáztam az utat motorral, kutya bajom sem volt, csak a ruha kopott le rólam.Most meg beleesek egy szar "lyukba" oszt mindjárt kinyúlok a g.cibe
Segítsetek nekem! Elkezdtem összerakni a bringát és az AC nem igazán akar dolgozni.Néha-néha kattan párat és akkor nyom is egy kicsit,de csak minimálisat,aztán semmi.Szét lehet azt szedni?Tud benne szorulni valami?Egy kisebb kábelcsokor jön ki belőle,melyik a tápkábele,hogy megpróbáljam működtetni direktbe?
A hátulja régi, az eleje meg új.
De azért egy nyomon is képes haladni ugye?
Hasonlót keresek én is.