Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne hogy ugy legyél mint amikor kérdezted tavaly ,hogy mi lehet a karbival . Én meg irtam, hogy likas a membránod . Erre ááá az nem lehet azt csak az vot
Most irtam szed le a hátulját bazzeg
? Nem tudtam még kipróbálni
Mint az egyik jó haverom nem vot pénze erre leadta a müködöképes fűnyíroját Most meg azon gondolkodik hogy kéne egyett venni mert nem tudja mivel vágja a fűvet Egy balek de gyerekkora ota
Dugulás az nincs,most raktam rendbe a karbit és raktam vissza a helyére üresen.Úgy is próbáltam,hogy lehúztam a karbiról a csövet és szabadon lógott,de akkor sem pumpát.Vagyis minden 10-15.gyújtásrákapcsoláskor kattant párat,aztán megint sokáig semmi.A reléje az mindig meghúz.Ezért érdekelne,hogy meg tud-e szorulni benne valami?
Nekem sípcsonthártya repedésem van, és most már boka , és borda is
A terminátornak is ez lett a veszte
Membránok jok lettek?
Gida,neked nem hengerfej repedésed van?Qrai Feri is így járt a kis 250-el,ráköltött egy rakás pénzt,felújította vagy háromszor,aztán mégse lett jó.
Ha össze tán nem birod rakni rá se ránts a méh telepen jó árban veszik a fémet
Ha részegen esek el nincs semmi gond.A bebaszcsizott embert mindig megvédi valami
Azé is a jövö 7 en ha már le tudok guggolni szétkapom a vasat
(nem biztos h meg is tudom csinálni, de erős vagyok és bátor)
Ezresben nem vagyok jártas,de nálam összesen kettő kábel megy az AC-hoz.Nyomásra leáll pumpáláskor,lehet hogy van némi dugulásod a rendszerben,azért nem tud nyomni.Én is találtam gumicső darabkákat a karbik szűrőinél,érdekes volt.
Kiszerel. Hátuját leszerel . azt ha szerencséd van akkor a test kábelt elengedte a forrasztás én is jártam már ugy vele. De ha leveszed a hátulját akkor ott majd látod az egész ériintkezö részeket is és érdemes megtisztitani és finom olajal befujni.
Nem kölöt vona részegnek lenni Máskor ne vigyed magaddal apálinkás üveget
Azt nem tom
Valami olyasmi amire életemben először megyek azt mondják ramatyul fizet
mi az a táppénz?
Még legalább 1 hét táppénz
Most már olyan helyeken is kékülök ahol meg sem ütöttem ( vagyis azt hittem)
Csak megnézem h nem fog -e a farmerom
Többször felnyalókáztam az utat motorral, kutya bajom sem volt, csak a ruha kopott le rólam.Most meg beleesek egy szar "lyukba" oszt mindjárt kinyúlok a g.cibe
Sziasztok!
Segítsetek nekem! Elkezdtem összerakni a bringát és az AC nem igazán akar dolgozni.Néha-néha kattan párat és akkor nyom is egy kicsit,de csak minimálisat,aztán semmi.Szét lehet azt szedni?Tud benne szorulni valami?Egy kisebb kábelcsokor jön ki belőle,melyik a tápkábele,hogy megpróbáljam működtetni direktbe?
Nagyon szeretem. Igen igyekszem vigyázni rá, mert ő nem fog én rám. He he , igen képes egy nyomon haladni. :) Megérte elmenni érte Várpalotára :) 300 km.
Megnéztem, nem rossz, csak kicsit fura.
A hátulja régi, az eleje meg új.

De azért egy nyomon is képes haladni ugye?
Így képről nem néz ki leharcoltnak
Köszi!

Hasonlót keresek én is.
Nya mivan ?
Tettem fel egy két képet, ha esetleg érdekelne valakit...