Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mentem,jó éjt
jó éjt
mi, mert épp felén túl van?
össze az új láncot
Szét,vagy össze? Szét:flex Össze: szerintem egy göbfej kinyomóval talán...
Nincs egy kisméretü satú a studiónál? Az is jó csak kell a pofák közé valami acél golo
Jó faszom azt én is tudom
Én 1 szélesebb pontozóval,majd egy csapágygolyóval nitteltem ,ezt már kétszer is csináltam nem volt baj,csak jó ha van valaki aki tartja a láncot
Nittelö szerszámmal
Mivel tudnám házilag a motoron nittelni a láncomat?
Ok.
Pistánk is ezt javasolta,holnap meglesem hátha...
Köszi Nektek!
Az Én tapasztalatom is az hogy a Banner-nél nincs jobb
Ez tényleg érdekes ,mert a hátulja az-az eredeti az biztos,a láncod nem szar,hogy már teljesen feszítve van?
Jó estét mindenkinek!
Az AC -hoz annyit ,hogy én az FZ 750-sen jártam így,de nekem például az érintkező volt elkopva,állítólag yamaha betegség,próbáld ki úgy hogy vedd le a hátulját ,add rá a gyújtást és akkor látni fogod hogy működik és mikor megáll az érintkezőt kis csavarhúzóval húzzd vagy told le és ha akkor működik akkor az érintkező a probléma
2009 ben vettem egy Koyot ami nem ért lofaszt sem 1 év azt annyi azt utána vettem a Yuasát azota gooo. Pedig nekem a tültés is nagyon kiíváloan műkszik.Jó a Banner a karambolom véget lett rossz . Azé kellett vennem ujat ha nincs lehet még vagy 1-2 évig jó lett volna
Banner volt bent 2006 tol 2009 ig teljesen jól birta
A fasz kivan,hogy bármit csinálok egy két évente új akku kell!
2009-ben vettem egy Yuasát 1 azaz egy alkalommal rajta felejtettem a gyújtást egy estére,másnap reggelre meghalt az akksi.fel lehet tölteni teljesen,de nem tud elég áramot kifacsarni magából. 2010-ben vettem ezt,ja ez koyo, de tavaly őszig baromira bírta,nagyon jó volt.Aztán kivettem a gépből és meleg helyre vittem és most tessék...
Koyoval jártam ugy én is de Yuasával nem igaz sokkal drágább volt
Ja és másik dolog,az akksim lehet megint meghalt! Pedig télen meleg helyen volt,2-3 hetente rátöltöttem,nehogy nagyon lemerüljön és mégsem tudta rendesen indítani a gépet.Vagyis inkább sehogy sem.
Azé milyen jó hogy én nem iszok ocson meguszod
OK,ha csak annyi a baja jövök neked egy üveg kólával!