Jó estét mindenkinek!
Az AC -hoz annyit ,hogy én az FZ 750-sen jártam így,de nekem például az érintkező volt elkopva,állítólag yamaha betegség,próbáld ki úgy hogy vedd le a hátulját ,add rá a gyújtást és akkor látni fogod hogy működik és mikor megáll az érintkezőt kis csavarhúzóval húzzd vagy told le és ha akkor működik akkor az érintkező a probléma
2009 ben vettem egy Koyot ami nem ért lofaszt sem 1 év azt annyi azt utána vettem a Yuasát azota gooo. Pedig nekem a tültés is nagyon kiíváloan műkszik.Jó a Banner a karambolom véget lett rossz . Azé kellett vennem ujat ha nincs lehet még vagy 1-2 évig jó lett volna
2009-ben vettem egy Yuasát 1 azaz egy alkalommal rajta felejtettem a gyújtást egy estére,másnap reggelre meghalt az akksi.fel lehet tölteni teljesen,de nem tud elég áramot kifacsarni magából. 2010-ben vettem ezt,ja ez koyo, de tavaly őszig baromira bírta,nagyon jó volt.Aztán kivettem a gépből és meleg helyre vittem és most tessék...
Ja és másik dolog,az akksim lehet megint meghalt! Pedig télen meleg helyen volt,2-3 hetente rátöltöttem,nehogy nagyon lemerüljön és mégsem tudta rendesen indítani a gépet.Vagyis inkább sehogy sem.
Pistánk is ezt javasolta,holnap meglesem hátha...
Köszi Nektek!
Az AC -hoz annyit ,hogy én az FZ 750-sen jártam így,de nekem például az érintkező volt elkopva,állítólag yamaha betegség,próbáld ki úgy hogy vedd le a hátulját ,add rá a gyújtást és akkor látni fogod hogy működik és mikor megáll az érintkezőt kis csavarhúzóval húzzd vagy told le és ha akkor működik akkor az érintkező a probléma