Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát akkor tegyem ki a sok lóvét ha akarok egy gyári újat nem?
annyi, hogy ez nekem nem passzol, mert ugye ott van egy felfogatás és így ez nem jó. Ezért volt a kérdésem az elején. De kezd összeállni a kép. Hála Nektek :)
vicc, mert kb utolsó darab volt europában, 13.700 aramidvagymilyenszálas tutkóság!
Köszi a CMA- s képet , onnan küldték a rosszat...
jjja látom mire gondolsz már. és ezzel mi a baj?
Még jó hogy ilyen kiváncsiak vagyunk itt minden
:D Kösz :D
De ha képeket nem teszel fel a vasról többet nem súgok.
Talált!
Értem
Azé irtam hogy jelentkez mert te többet tudol e félékről
Amikor meg vettem akkor is volt rajta de csak a teteje volt meg, akkor szereztem egyet ami már akkor sem volt a rá való, de mondom jobb mint a semmi,. nem nem rosszul lenne ez rajta csak amint látható nem ez a rávaló és így nem passzol oda ahová kellene és a felfogatás is nekem alól és felül található.
az ő gépbe szerintem még ez a villa van link
Na, itt a kép amiről beszélek így világosabb kicsit. ezt küldték a napokban, de nekem ez pont nem jó, mert egyszerűen nem tudom feltenni. szétvagdalni meg nem akarom.
Mennyibe került a nadrág?
Ha a fék tárcsa kicsit (vagy nagyon) üt arra van megoldás, csak kopott vagy vállas ne legyen, és kb. 5000,- Ft-ba kerül tárcsánként.
Ezeknél nézz körül, több fajta is létezik a 750-eshez.
link_1
link_2

Neked szerintem a régebbi kell
Há de az rajta van a képen én ugy látom nem de? Vagy rosszul?
Koptató gumit nekem cseréltek egyszer, úgy emlékszem olyan húszezer körül van az ára...
Ez a gumi körbefogja a villa kezdetét, alól is és felül is, hogy a lánc ne azt koptassa hanem ezen a gumin fusson.
Ja értem Te olyasmire gondolsz mint az ETZ nél hogy egy gumiban fut a lánc tán ?Az ezeknél nincs baszod itt szabadon fut a lánc ,hogy tud fujni lánc sprével
Amugy meg ha majd itt leszel velünk a forumon töltsd ki az adatlapodat mert itt mi személyesen is ismerjük egymást nem csak a netről. Azt szertjük ha tudjuk kihez szolunk
az meg van, csak le volt véve, hogy jobban lehessen látni a dolgokat. azzal nincs bajom
Neked a lánc védöd híányzik én ugy látom
én így vettem a gépet ahogyan van. most csinálgatom rajta a dolgokat, és ezzel vagyok most bajba kicsit.