Még valamit félreértettél: Ha Ábrus nem válaszol, akkor más se nagyon fog. Ilyen szempontból ez egy összetartó társaság És nem azért mert nem akar, vagy nem tud, hanem mint írtam az előbbi hozzászólásban is, szentimentálisak vagyunk, szeretjük tudni kivel beszélünk.
Hát, pedig hidd el, aki ebbe a fórumba írogat, ismerünk mindenkit. Sőt tovább megyek, 99%-át, bármilyen meglepő személyesen is. Ezen túlmutatóan, legtöbbjükben barátaimat is tisztelhetem. Tölts adatlapot. Mert szeretjük tudni kivel beszélünk, és mert mi ilyen régimódi felfogásúak vagyunk.
Szevasztok! Segitsetek egy kicsit.Elment a tompitottam,hátsó lámpa jó ,elöl kis helyzetjelző jó,tompitott nincs távolsági nincs,fénykürt jó. izzót cseréltem,biztik jók.Van valami reléje is,vagy csak a kapcsolók meg a vezetékek?
Most mi van ez az enyém volt és a képen azért látszik feszesnek mert közép sztenderre volt állítva,nem volt feszes
meg már eladtam,én a erről a képről kérdeztem
Előzmény
Ha megnézed a lánc feszes. Így beállítva te motoroznál vele? Akkor szokott ilyen lenni (persze ha nem a Rider a béna) ha szakaszosan nyúlott meg a lánc és hol megfeszül-hol lelazul. (sok még a tanulnivalód )
Említettük már párszor hogy tölts már ki az adatlapod hogy hadd tudjuk már hogy ki vagy ha már idejössz kérdezősködni jó?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
meg már eladtam,én a erről a képről kérdeztem
Előzmény
Azért írtam úgy hogy:állítólag ...