Üdvözlünk köreinkben.
Általában 2 fajta ember szokott itt megjelenni. Az első típus kérdez, válasz, elmegy. A második vagy te, aki kérdez, válasz, kérdez, válasz, majd lebasszuk az adatlap miatt Mivel valószínű, hogy te is itt ragadsz mint mi. Mert jó a társaság, meg mert itt mindenki tud mindent. Esetleg nem. Amúgy jó a társaság .
Ha visszaolvasol párszáz oldalt, rájössz, hogy mindenkit le szoktunk szúrni az adatlap miatt, bár osztom azt a véleményed, hogy semmi nem derül ki belőle
Na puncikák megvolt a csere kuplung lamella és lánc lánckerék. Ekkora különbséget istenem nagyon jó volt menni így hogy nem kattog csörög zörög finoman jár. De 2 es tutkó halál
Nem jól gondolod ezt. Nem lebaxni akart senki, egyszerűen kíváncsiak voltak, ki vagy, meg akartak téged ismerni, mert itt mindenki ismeri a másikat. Szóval be akartak vonni a társaságba, mivel már többx írkáltál ide. Aki csak benéz valamiért, azt nem "adatlapozzuk"
Én tavaly oktoberben vettem a gépet,akkor bejelentkeztem a fórumra,leirtam magamról sok mindent.Mindenki hello üdv. stb. adatlapot nem töltöttem mert semmit nem tudsz meg belőle. /fantázianevek,megye megnevezés , stb/ PUPU irta tegyek fel képet ,de nem tudtam,most pótoltam.Azóta ritkán kértem tanácsot tőletek,legutóbb 3 hete féktárcsát kerestem,˝EMRE irta hogy neki van,de végül is nem kellett.Ma mag nekem esik ez a Bakosi vagy ki hogy mit irkálok én egyeltalán először töltsem ki azt a hülye adatlapot,most gondolom mindent tud rólam.Isten ments hogy én valakivel is veszekedjek,de azért normálisan szóljunk egymáshoz,mivel ez egy nyilvános fórum és mindenki hozzászólhat emberi módon.Részemről a téma lezárva,jó motorozást mindenkinek. Illa-berek nádak erek a motorosok jó EMBEREK!
Relét nem látok a rajzon,ajobb kormány csutkán van a világítás kapcsoló,az ad feszültséget a helyzetjelzőnek és a fényszóróknak.Valószínű ott a kapcsolóban leszakadt egy vezeték,vagy a kapcsoló nem ad át feszültséget.Esetleg kábelzárlat kiégette a biztosítékot,azt meg az ülés alatt keresd.
Töltöttem adatlapot,remélem most már tudtok rólam mindent. Eddig is irtam és kérdeztem a fórumon és eddig válaszoltatok,akkor most nem tudom mi van hogy el lettem küldve a picsába.Az adatlapból meg nem lehet magtudni senkiről semmit sem.
Menjetek és dolgozzatok!
Ugyanitt quantum f 55 rotációs kapálógép kiskocsival, fűnyíró adapterrel, kerékkel eladó! Nem kell valakinek? 5,5 le briggs motoros.
Hétfőn megyek érte
Látom drága fiam meggyógyult
(Ábrust NEM bántani!)
Általában 2 fajta ember szokott itt megjelenni. Az első típus kérdez, válasz, elmegy. A második vagy te, aki kérdez, válasz, kérdez, válasz, majd lebasszuk az adatlap miatt
Ha visszaolvasol párszáz oldalt, rájössz, hogy mindenkit le szoktunk szúrni az adatlap miatt, bár osztom azt a véleményed, hogy semmi nem derül ki belőle
Ugyanitt quantum f 55 rotációs kapálógép kiskocsival, fűnyíró adapterrel, kerékkel eladó! Nem kell valakinek? 5,5 le briggs motoros.