Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a rejtélyes gőz valójában kipufogógáz,a hűtőből

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem hiszitek el! De a mutyukim hűtő sapkája pontosan olyan mint a frézié!
Gyors csere, suzukit nem lehetett felfőzni a frézi sapkájával.
Vissza a motorra.
Indít, semmi , semmi , teker,teker sokadjára beröffen
szuszogás minden felől hűtősapka le, gyanús gőz a hűtőből 20 -30 másodperc után,olaj sehol a világon.
Kettes henger tök hideg.
Újraindít,beröffen,és már fújja is a kipufogón a vizet mint a kerti locsoló.
Itt a rejtélyes történet vége.
Tanúság: Olajos víz nélkül is lehet hengerfejes
Ma is tanultam, ma sem éltem hiába
Nem lesz, hanem van!
Szükség esetén hűtősapkád lesz?
Addig nem adom el, amíg nem szólsz.
Köszönöm,azt hiszem elugrok Tamáshoz a hűtősapijáért,kölcsönbe .Most h jó idő lett és én is jobban ráérek bogarászom kicsit a motort.
1 hónap múlva műszakis, addig rendbe kellene tenni.Meg hát mennék is vele.
Ha ez sem jön be tényleg kicseréltetem a hengerfejtömítést.
Csak nem tudom kivel
A termosztátot beszereztem, csak nem akarom berakni míg nem rendeződnek a dolgok,mint lehetséges hibaforrást.
Azt hogy szarik rád és tutira nem fog elmenni
az mit jelent?
. . . fog kelleni de szerintem csak május környékén akkor lesz rá keret sajnos . . mind a 2 ha meglesz még akkor . . .
attól függ, hogy fejezzük be a fotózást.
PUPU Kolegának!
akkor ugye jössz holnap?!
sőt, a mia körömreszelőjével is megdolgoztam a gyanús részeken
de mondom, tegnap másodszor mentem vissza, és egyiket kicserélte, másikat megfinomítgatta pedig nem vagyok valami nyomi nő, hogy nem tudnám elforgatni, full erőből, meg minen csellel is próbáltam
Akkor megy a levesbe.

1ik Gyújtótrafónak elégett a tüske ami a kábelba megy bele és azt kell cserélni.
Jó reggelt
Jó reggelt,jó kis másoló lehet ha még a kulcs bele se ment a zárba.Talán próbálkozz betörői körökben,azoknak jó másolóik vannak.
ma bringáztam 30km-t persze nem teljesen önszántamból, hanem mert nem sikerült elsőre lemásolni a lakáskulcsokat. a durva hogy a faszomba, másodszor sem... a kapukulcs bele sem megy a lyukba, a lakáskulcs bele, de nem forgatja a zárat
ábrus, mi a helyzet andi gépével? azt mondtad első indítás megvolt, de Ő nem tűnik face-en túl boldognak