Nincs új motorom, nem vagyok donorjelölt, nem hordok rövid gatyát. A világ egyik legszebb és legjobb motorját vezetem, és rajtam kívül még több ezer motortulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom: FZR . A fordulatszámmérő simán elhagyja a 10.000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a YAMAHA FZR-t a SUZUKI GSXR motorral .
Büszkén gondolok az FZ-re, az FZR-re és számos más YAMAHA típusra. Szeretem a sor4 hangját , a 250feletti száguldást , a hátsó tárcsaféket és a finom futóművet. Szelepek számában mi vagyunk a császárok, és igenis 25éves motorral is büszkén vállaljuk a nyilvánosságot.
FZR , én így szeretlek! ♥
Még nem biztos ,hogy megy Nem adtam még fel Az a baj olyan hosszú mint a farkam . Amugy megtörtént az elsö teszt km -ek a kicsike uj ruhájában elég jól turta a szelet maga elött
Habár nekem is van Yamahám.
Büszkén gondolok az FZ-re, az FZR-re és számos más YAMAHA típusra. Szeretem a sor4 hangját , a 250feletti száguldást , a hátsó tárcsaféket és a finom futóművet. Szelepek számában mi vagyunk a császárok, és igenis 25éves motorral is büszkén vállaljuk a nyilvánosságot.
FZR , én így szeretlek! ♥
Csak ez van elátkozva,eddig egyikbe sem kellett így belebújnom
De gyertya nélkül a hengerből is ?