Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hóóóóóóóóóóó vagytok Yamahások......
Habár nekem is van Yamahám.
Na mi van kiútáltok?
De nincs képem. Nem engedted.
Nekem is. xt múkodik.
Sziasztok!
180/55 17es
sziasztok!PUPU mekkora gumi van neked a mocidon hátul?
És éppen ezért huzzni kell neki ami kifér a csővőn és hajatani a gépet mint a vadember ,hogy a fordulatszámmérö folyamatosan pirosban legyen
Ez így szép és jó .De az élet nem ér tíz fillért
Nincs új motorom, nem vagyok donorjelölt, nem hordok rövid gatyát. A világ egyik legszebb és legjobb motorját vezetem, és rajtam kívül még több ezer motortulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom: FZR . A fordulatszámmérő simán elhagyja a 10.000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a YAMAHA FZR-t a SUZUKI GSXR motorral .
Büszkén gondolok az FZ-re, az FZR-re és számos más YAMAHA típusra. Szeretem a sor4 hangját , a 250feletti száguldást , a hátsó tárcsaféket és a finom futóművet. Szelepek számában mi vagyunk a császárok, és igenis 25éves motorral is büszkén vállaljuk a nyilvánosságot.
FZR , én így szeretlek! ♥
Végül is csak 1 kawasaki .
Majd ha Zsolti akar tesz rola fel

Csak ez van elátkozva,eddig egyikbe sem kellett így belebújnom
fotóóóó
Még nem biztos ,hogy megy Nem adtam még fel Az a baj olyan hosszú mint a farkam . Amugy megtörtént az elsö teszt km -ek a kicsike uj ruhájában elég jól turta a szelet maga elött
szép napot mindenkinek keresnék yamaha fz 400 r motorhoz jó karbisort típusa míkuni bdst 32 segítséget előre is köszönöm
bazeeeee

De gyertya nélkül a hengerből is ?
Ja akkor más
Vájá nekem is szokott vizet nyomni hidegen mondjuk nem spriccel de köpköd kifelé a csőből
szegény gida, még a végén utolérsz engem motorral történő incidensek sorozatába