Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!

na mizujs erre felé?
Egész jól tetszik látni eme csodás iparágat. Viszont e minimélis hiba alapból 20 bukó. Csak azért zavar mert mocsokul egyben van a vas, a elmúlt 2 évben ilyen állapotú kínai fos nem volt nálam.
Aztán kwad kis hibával, vidéki orvosnő tulajtól eladó!
Az kisujjnyi vastag - belül meg 4mm2 Az akku regenerálómmal 1x elégettem egyet
Hiába, a tecsó minőség páratlan
Nem feszül, mert az önindító és a szabadonfutó között van egy közlőskerékpár, amin van külön burkolat. Azt ha leveszem, akkor látom a közlökerekeket, mozgatni is tudom, nem szorul. A kompresszióra gondoltam még, nem e az fogja meg....Gyertya nélkül gyönyörűen átforog. 3 napja ez a keresztem, szerintem az is marad

pont ezt mondta a tulaja is hogy ha megszívja a cső végét akkor beindult 1 darabig míg volt benzin a karbiba,mert annyira szívot mert már körbe volt ragasztva szigszalaggal,csak leszakadt neki a levegőszűrő és az meg húzta lefele az egészet karbistól és gondolom szétnyílt 1 idő után
Az a csonk természetesen cserés mert ha lenne benzin sem menne rendesen.
Azaz. Megy róla egy cső a szívócsonkra és a vákuum húzza meg a membránt, így folyik a benzin. (ha megszívod a csövet akkor folynia kell, ha szakadt a membrán akkor viszont nem fog)
Nem passzol a koszorú, és megszorul. Ha szemben perselyes, ott is lehet baj.
A feszülést azért mondom mert (mint említettem) a CB-nél két 6-os csavar tartja az önindítót a helyén. A furatok viszont nem passzosak ezért ha nem jó helyen húztam le a csavarokat (mm-ekről van szó) akkor feszült a tengelye az önindítónak a hajtó fogaskerékhez és ugyanez volt a jelenség.
Még valami: mennyire könnyű körbeforgatni a főtengelyt? (mert jártam már úgy ilyen összerakósdi után úgy, hogy kissé elhézagolódott a hengerfej és a nagyobb kompresszió miatt alig lehetett átforgatni a főtengelyt. (tolásra indult de elég csattogósan járt)
Csap nincs rajta csak egy membrános ketyere amin átfolyik a benya,de akkor valószínűleg ez lenne a vákumos benzin csap
Az fospumpát két önindítóval is próbáltam, mindkét önindítónál ugyanaz a tünet mint az előbb említett. Viszont mindkét önindító a donor quadban tökéletesen dolgozik. A pöcsöm se érti ezt 3 óra szerelés a büdös nagy semmiért Ha az indítógombbal zárom rövidre, akkor a test izzik, ha za önindítónál rakok +t, akkor az. Lassan felgyújtom a picsába
Ha vákuumos benzincsapja van akkor igen.
Az tény hogy a boltban (tesco és társai) kapható bikakábel szart sem ér.
Nem vagyok robogó szerelő,de az a tünet hogy nincs benya a karbi záraz
1 hibát találtam a szívócsonk elrepedt,s gondolom mivel vákumos az egész nincs szívóhatás egyenlőre
Tuti kábel csatlakozás gond. Mind a kettő +/- meg kell nézni, megpucolni fémtisztára a csatlakozásokat, de lehet hogy a kábel végén a saruk szarok már. Esetleg egy JÓ (minőségi) bikakábellel a + is és a - is adni neki direktbe. (amelyik és ahol jobban melegszik ott lesz a gond)
"Az önindítón lévő csavarra rakva a +t, a bikakábel felizzik."
Nem feszt kap máshonnan hanem vagy tényleg szorul a mechanika (pl be van feszülve sz önindító) vagy zárlatos az önindító.
Ez ugyanis annak a jele hogy kibaszottnagy áramot vesz fel az önindító.
Lehet valahol zárlatod van?
Nekem a cb -nél a hátsó lámpámba volt zárlat és tiszta forró volt a vezeték mindenhol
Áramkurkászok! Önindító chapter 2: Másik önindítóval is ez a tünet. az én önindítóm másik quadban szépen muzsikál. A tünet még mindig ugyanaz. Bikázásra, önindításkor, az önindító nyög, mintha szorulna, blokk nehezen fordul át, sűrítési végpont előtt újra nyög. Szelepek járnak, húzásra indul. Megfigyelés: Az önindítón lévő csavarra rakva a +t, a bikakábel felizzik. Lehet valahol kap az önindító máshonnan is feszültséget? Vagy esetleg mást? Áramhoz hülyevagyokelismerem, de nem zavar szerelésben. Hogy előtte milyen volt nem tudom mert kosárból rakom össze
Én Nrg vel de vissza is küldtem
Én nemrég Honda Dio-val és Suzuki Address-el szoptam nagyokat. Azt hittem felgyújtom.
Szia Sanyi!
Sziasztok
Van valaki aki képben van robogó szerelésben
Yamaha ZR jog