Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+
Ez nagyon ismerősen hangzik. Aztán már 36 vagyok.
na jól van srácok én megyek aludni. jó éjt mindenkinek!

majd holnap jövök!
de jó nektek.azért igyatok ám a mi egészségünkre is!
figyu most ha még várok 5 évet akkor leszek 30.még az sem késő. de addigra azért szeretnénk egyet.
paraszti nyelven tehát ez annyit tesz akkor hogy keverhetem és nem lesz gond?!
Én is attol félek hogy nem készülök el vele addigra de bizok benne azért ismervel magamat. Csak jó lenne ha az ennyém is elkészülne mert akkor nehézkes lesz mennem
Ezt hibát mi is elkövettük! Ti ne tegyétek!
"Alkalmazási Tanácsok
Olajcsere: a motor kezelési utasításának előírásai, illetve az Ön saját alkalmazása szerint.
Keverhető szintetikus vagy ásványi olajokkal."
oké!
kaptam hozzá
egy első sárvédőt azért dobj rá
jó nem is az de most ide anyuék nyakára nem szeretnénk szülni meg ha már van akkor legalább egy közép szintet tudjunk neki megadni.
el. kiderült egy kollégám árulja (a munkavédelmis manusunk)
megnéztem, csavarfejek gyönyörűek, és elvileg lábán ment oda, úgyhogy
Csak elhoztad?
Az a baj, mire mindent kivársz, utána rájössz, hogy majdnem késő. A pöcsös születése után jöttem rá, hogy bőven jöhetett volna hamarabb, és jó pár évet elbasztam az életemből emiatt. Nem kerülnek annyiba, mint ahogy azt gondolják.
na holnap d.u. megtróbálom.
Karbit darabokra, kitakarít, fúvókák kitakarít a benne ragadt festékanyagtól, szikra megles,és indítható
akkor az is szép lesz!
akkor az kibírható! szeretnénk mi is de most még nem.előszőr legyen kész a kecó meg legyen "biztos" munkahely és jöhet is! ezen próbálunk dolgozni!
Szép jó estét
Egy 2T kisköbös (AM6) 2 éve egyhelyben álló motoron mit kell cserélni, takarítani, ellenőrizni, hogy lehessen vele gurulni?
Konkrét még nincs, de a sisakhoz hasonlóan lesz festve, csak kimondottan rikítókék és ezüst alappal
Majd rájösz, ha lesz saját Amúgy 24 órából legalább 22 ben tündériek, 2 óra hiszti mellett
biztos szép lesz de nekem ez a kék nagyon bejött!ez egy k.rva szép szín lett! és miféle ábrus lesz rajta? mit ábrázol?
az királyság! nagyon kíváncsi leszek a végeredményre!