Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg ua rárakjuk és azzal adod el na na szopjon vele más
de itt csak kifelé tolja a vizet nincs víz hab az olajba, olaj a vízbe és csak a túlfolyón jön kifelé.
600-ase nem ugyanaz? probakepp az enyemet ratehetnenk...
lecserélném de nem tudok elmenni autósboltba nem is összeg 1000-2000ft majd talán szombaton.
lehet nekem is ezt kellett volna?
adam,koszi,h tarolhattam a motort nalatok,majd szolsz mivel jovok!
a kis 250-esnek is ez votl a hibaja.ott hengerfejet kellett cserelni,mert minden mas rendben volt. rendesen korbejartam en is anno a problemat.amugy amit a doki ir nem hulyeseg,valoban szopatos a sapka,de en vettem masikat,es azzal is ugyanazt cisnalta. hengerfej csere utan viszont mar nem.igaz ezt a muveletet mar nem en vegeztem el...
alapesetben igy van, en is ezt tennem,de a problemam,h nem a lakasnal van tarolva a motor,hanem melohelyen. igy nekem minden vevojeloltnel el kell jonnom/ittmaradnom,amig meltoztatik megerkezni. csak utana tudok hazameni.
mind1, nem erdekel,legkozelebb erdeklodonek megmondom,h max 5 percet vagyok hajlando varni,ha nem jon,IJ. nem mindenaron elado a motor.
amugy kuldtem neked 3 mailt,az egyikkel van poti problem,majd latod
Jó reggelt. Cseréld le a hűtősapkát.
na most jó
nem értem na mind 1
link
pontosan ugyan ez a tünet is nálam.
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki030717/
Ja akit szponzorálnak (Mia) annak könnyű cicafiú
jó reggelt faszom fél liter vizet töltöttem rá most a Bélára
Jó reggelt !
Andinak Boldogat, így kicsit megkésve.
Nagyon kúl coccokat szereztem! egy fehér puma csizmát, két kesztyűt, nyári kabátot, meg utcai icon cuccokat
Ja és nekem ki is ürítette a tágulásit teljesen
Huuuu nekem is ugyanezt csinálta
Gyertyánál nem jön víz? Nekem ott is jött egy idő után.
Ja és ne feledd h az 1 es szuzi sapija jó rá
Én kérés nélkül vittem a Pilisbe és csak akkor hívtam fel , hogy itt vagyok a motorral ! Kicsit meglepetten jött is azonnal , tudtam ha látja és hallja az ember akkor beleszerelmesedik . Szerintem nem jött volna el csak érdeklődött , de én egy óra múlva ott voltam ! Kért egy kis gondolkodási időt mondta hogy majd felhív , így is törtét még csak haza sem értem már csörgött a teló , hogy holnap viszi !