A gy trafóból húzd ki az egyik kábelt és nézz be hogy nincs-e esetleg az mint andién volt. (bele kell világítani, szét volt olvadva az egyik trafó belseje mert ívet húzott a kábel és a trafó tüskéje között)
Ha jó akkor nyomkodd meg befelé a kábeleket és nézd meg a gyertyakábel végén hogy mekkora szikra van.(bár ezt szétszedés előtt is megteheted)
vagy a gyertyakábeled,vagy a trafód. nem ázott be valahol,aztán berohadt? furcsállanám,h mind a 4 gyertya egyszerre megy tönkre. az is lehet,hogy a run/off gombod szar,es hiába kapcsolgatod...
jelmezes főpróba, ez tetszik
gondolkodtam én is,hogyan fogom elhozni ádáméktól a motort, mert asszony nem ért rá,melózott. gondoltam,felszállok harci díszben egy buszra,de sztem ezt még BP-en is furcsállták volna az emberek így elmentem autóval,és otthagytam az autót. Ádám,nem feltörni,mert benne hagytam 3 millió Ft-ot kis címletekben
leírod nekem ezt a gyertyás dolgot? szerintem ott lesz vmi gebasz, mert benzin van, ac dolgozik, karbit feltölti.
ha mind a 4 gyertyát kitekerem, belerakom a pipába és fémhez érintem és inditózok, akkor szikráznia kéne mint állat, nemde? és ha nincs szikra akkor befostak a gyertyák. igaz?
a fehér,és sedan.nem kicsi,ha hátratolom az ülést,akkor pont jó. ha azt akarom,h hátul is elférjenek,eggyel előrébb húzom,és még úgy is kényelmes. a csomagterébe meg pont elfér 3 hulla amikor vettem a gumikat,faszikam nézett,h mind a 4 simán befért+ még a pótkerék is ott figyelt,mert pótkeréktartályos a gázüzem.
Vettek egy új WagonR-t 2002-ben 2,5M-ért amit beszámítottak 2004-ben 1,2M-ért ebbe az astrába ami 3,2M volt akkoriban. (világbajnok ötlet volt mert a wagonR ki volt fizetve )
Az Opelre kellet valamennyi hitel ezért vettek fel azt is ami persze CHF-es volt.(a többi gondolom világos)
Most anyósom férje rákos,fizetése kiesett,a házon is van némi (5M) felújításra felvett CHF hitel.(ami most 8M)
Most eladó minden
jah:) epp ezert nem adtam meg el... nagyon tuti jargany,ugy lep,mintha muszaj volna. na jo,nem gyorsul ugy,mint egy fzr,de eleg brutalis. 8 szelep,1600ccm, 102 LE, golf 4-es motor, valto. amig nem lesz uj motor,kibirom vele
ezek után?
"eddig az autonak kiszakadt a blokkja, leszakadt az olajtekno, elszallt a szervo, kiment az osszes letezo silent,es most volt egy durrdefektem palyan frissen vasarolt gumikkal."
link
Ha jó akkor nyomkodd meg befelé a kábeleket és nézd meg a gyertyakábel végén hogy mekkora szikra van.(bár ezt szétszedés előtt is megteheted)
gondolkodtam én is,hogyan fogom elhozni ádáméktól a motort, mert asszony nem ért rá,melózott. gondoltam,felszállok harci díszben egy buszra,de sztem ezt még BP-en is furcsállták volna az emberek
ha mind a 4 gyertyát kitekerem, belerakom a pipába és fémhez érintem és inditózok, akkor szikráznia kéne mint állat, nemde? és ha nincs szikra akkor befostak a gyertyák. igaz?
Holnap bizalmat is elkezdünk építeni, nem viszek magammal semmit...
Az Opelre kellet valamennyi hitel ezért vettek fel azt is ami persze CHF-es volt.(a többi gondolom világos)
Most anyósom férje rákos,fizetése kiesett,a házon is van némi (5M) felújításra felvett CHF hitel.(ami most 8M)
Most eladó minden
"eddig az autonak kiszakadt a blokkja, leszakadt az olajtekno, elszallt a szervo, kiment az osszes letezo silent,es most volt egy durrdefektem palyan frissen vasarolt gumikkal."