Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ott pont úgy néz ki mint amikor befeszül az elszakadt lánc a lengővilla és a kerékagy közé.
Jól hergelt!

Alu forrasztás
Sapka viccelt csak meg azóta minden fasza nem forr nem melegszik tutira megyen
jó reggelt
Szevasz! Az én lengökarom is ilyen,elrepedve nincsen,én igy vettem .Mi a franc okozhatja ezt,hosszab csavart raknak bele vagy mi?
Jó reggelt.Csinos takarító néni.
Pupunak jó lett a sapka csere tudtommal,viszont a kettes fokozat cserére szorul,illetve az már nincs benne.
Az én kocsim műszerfalára már a porra lehet írni a telefonszámokat
Jaj és sajnálom, de Zsóti ne haragudj , bassza meg sehogyan sem tudok eljutni hozzád,olvastam az időpontválltozásról is ,de sajna csak a szombati, vagy a keddi napra tudnék eljutni hozzád. Ráadásul szombaton is csak dél után
Arról nem is beszélve h a műszaki óta csak be van támasztva a gép és azt sem tom h mi van vele, körbe van támasztva festésre váró cucokkal,a rég nem használt pecásfelszereléseimmel,és egyéb faszságokkal
Ha vége ennek a nagy melónak tartok 2 hét szünetet ,és csak napi 8-9 órát dolgozok 1 munkahelyen
bocsmán
Olyan jól eső érzéssel tölt el hogy hetek óta először reggelfél 7 től éjfél előtt befejezem a melót
Pupu mi lett a vassal hengerfejes? Vagy sapka viccelt?
vége a mecsnek mentem jó éjt
Há küldes te is puszit magadnak
Nekem kedvem lenne csak nem tudok
Hiába küldesz esti puszit
De nincs kedvem aludni
Mennyi kéne aludni nékem is Zsóti sem hílt vissza azt hiszem nem várok tovább
Itt is esett elég keményen de túléltük
Na ez egy jó kérdés
Ma máshol is eset az eső vagy csak megint minket áztatott el? Tegnap szint igy volt Bár az eső kéne csak éjjel mikor alszom

Há mikor jársz mán felénk he?
Én sem vagyok itt